Правила за произход в Access2Markets

Правила за произход в Access2Markets

Правила за произход — защо трябва да се грижиш?

Спазването на правилата за произход е вашият билет за намалени тарифни ставки за вашия внос или износ.

Следователно познаването и разбирането на тези правила е от съществено значение.
Помагаме ви да настроите кода!

Вече знаете основните положения?

  • инструментът за самооценка на правилата за произход ви насочва чрез специфичните правила и процедури за произход за вашия продукт и ви помага да прецените неговото съответствие. Отидете на моя търговски асистент, за да получите подробна помощ — чрез интерактивни стъпки — относно конкретните приложими правила. Въведете вашия код на продукта, държава от и страна до.
  • Прочетете повече за общите правила и процедури за произход по всяко търговско споразумение в раздела „ Пазари“. Изберете страната, в която искате да експортирате или импортирате, и намерете практическите подробности, от които се нуждаете.

Нови ли сте за правилата за произход?

  • Искате да видите как функционира всичко? Вижте краткото ръководство за работа с правилата за произход, което ще ви помогне да започнете.
  • Необходимо ли е да се разберат основната терминология и понятия? Нашият речник дава определения на ключовите термини, които трябва да знаете, за да разберете правилата, като например „Wholly received „, Cumulation, Tolerance.....
  • Научете повече за общите принципи и основните видове разпоредби в търговските споразумения. В раздела „Стоки“ са изложени по-подробно основните понятия.
Споделяне на тази страница:

Бързи връзки