Правила за произход в Access2Markets

Правила за произход в Access2Markets

Правила за произход — защо трябва да се интересувате?

Спазването на правилата за произход е ваш билет за намалени тарифни ставки за вашия внос или износ.

Поради това познаването и разбирането на тези правила е от съществено значение.
Помагаме ви да спрете кода!

Вече знаете основните положения?

  • инструментът за самооценка на правилата за произход ви насочва чрез специфичните правила и процедури за произход за вашия продукт и ви помага да оценявате неговото съответствие. Отидете на „Моят търговски асистент“, за да получите подробна помощ — чрез интерактивни стъпки — за конкретните приложими правила. Въведете кода на продукта, държавата от и страната в.
  • Прочетете повече за общите правила и процедури за произход по всяко търговско споразумение в раздела „ Пазари“. Изберете страната, от която искате да експортирате или импортирате, и открийте практическите подробности, от които се нуждаете.

Нови ли сте за правилата за произход?

  • Искате да видите как работи всичко? Вижте краткото ръководство за работа с правилата за произход, за да ви помогнете да започнете.
  • Необходимо ли е да се разберат основните терминология и понятия? Нашият речник съдържа определения на основните термини, които трябва да знаете, за да разберете правилата, като например получените изцяло, Cumulation, Tolerance.....
  • Научете повече за общите принципи и основните видове разпоредби в търговските споразумения. В раздел „Стоки“ се излагат по-подробно основните понятия.
Споделяне на тази страница:

Бързи връзки