Version: 1.5.0.40 (2021-04-09 10:56)

Правила за произход в Access2Markets

Правила за произход в Access2Markets

Правила за произход — защо трябва да се грижиш?

Спазването на правилата за произход е вашият билет за намалени тарифни ставки за вашия внос или износ.

Поради това познаването и разбирането на тези правила е от съществено значение.
Помагаме ви да се счупите кода!

Вече знаете основните положения?

  • Инструментът за самооценка на правилата за произход ви насочва чрез специфичните правила и процедури за произход за вашия продукт и ви помага да оценявате неговото съответствие. Отидете на Моят търговски сътрудник и въведете вашия код на продукта, държава на произход и държава на местоназначение, за да получите подробна помощ — чрез интерактивни стъпки — за специфичните правила, които се прилагат.
  • Прочетете повече за общите правила и процедурите за произход по всяко търговско споразумение в раздела за пазарите. Изберете страната, от която искате да експортирате или импортирате, и намерете практическите подробности, от които се нуждаете.

Нови ли сте правилата за произход?

  • Искате да видите как функционира всичко? Вижте краткия наръчник за работа с правилата за произход, за да ви помогнете да започнете работа.
  • Необходимост от разбиране на основната терминология и понятия? Нашият речник дава определения на ключовите термини, които трябва да знаете, за да разберете правилата, като например Уълли, натрупване, толерантност.....
  • Научете повече за общите принципи и основните видове разпоредби в търговските споразумения. В раздела „Стоки“ са представени по-подробно основните понятия.
Споделяне на тази страница:

Бързи връзки