Разпространяване на информацията за портала Access2Markets

Разпространяване на информацията за портала Access2Markets

Access2Markets има за цел да помогне на дружествата да намерят информацията, от която се нуждаят, когато търгуват в международен план, така че те да могат да се възползват максимално от мрежата от търговски споразумения на ЕС.

Приканваме Ви да използвате информационни материали по-долу, за да помогнете за повишаване на осведомеността относно портала.

Помогнете ни да разпространим информацията за #Access2Markets на вашия език

Рекламни материали

Изтеглете на всички езици на ЕС:

Публикации в социалните медии

Вземете своя избор от нашата колекция от готови публикации в социалните медии, за да популяризирате Access2Markets на вашия език. Публикациите са готови за използване с предложени копия и придружаващи визуализации. Молим Ви винаги да използвате хаштаговете #Access2Markets и #EUTrade.

Съдържанието е организирано по държави и е достъпно и във версия на ЕС (на английски език). Разгледайте пълната колекция на ЕС, за да получите вкус от това, което се предлага, или изберете пакета за страната, който ви интересува по-долу. Всяка папка държава съдържа общ файл (PDF) с текста и съответните връзки, за да ви помогне да намерите и изтеглите правилните визуални материали. Можете да преглеждате и/или изтегляте файлове поотделно или на партиди. Ще добавим още компоненти през следващите месеци, така че не забравяйте да се върнете и да проверявате редовно за актуализации.

Информационни и цифрови брошури

Листовката дава моментна снимка на основните характеристики на Access2Markets.

Бутони Access2Markets

Дигиталните бутони носят името и URL адреса на Access2Markets и се предлагат в три варианта и 22 езика за използване на уебсайтове, бюлетини, блогове, имейл подписи, реклами и т.н.

Бутони Access2Markets
Многоезичен
Изтегли

Видеоклипове

Видео колекцията включва поредица от „Търговски споразумения в действие“ и промоционално видео представяне на Access2Markets. Всички видеоклипове са на разположение със субтитри на всички езици на ЕС. Видеоклиповете „Търговските споразумения в действие“ също са достъпни в различни формати и дължини, за да отговарят на вашите нужди.

Access2Markets Видеоклипове
Многоезичен
Изтегли

Фирмени истории

Колекцията от фирмени истории включва поредица от „Търговски споразумения в действие„и поредица от истории за „Търговски бариери“. Оригиналните истории се показват на Access2Markets на английски език и се превеждат машинно на всички езици на ЕС. Някои истории също идват с опцията да изтеглите pdf версия на английски език от отделните страници история.

Съобщение за медиите

Прессъобщението на Комисията при стартирането на Access2Markets на 13 октомври 2020 г. е достъпно на всички езици на ЕС.

Access2Markets Прес съобщение
Многоезичен
Изтегли

Събития

Можете да разгледате нашата страница за събития за информация за предстоящи обучения или други събития.

Информационни комплекти

Събирането на информационни листове представя аспекти на Access2Markets и търговските споразумения на ЕС на различни езици на ЕС. Заедно листовете представляват цифрова модулна брошура с модули за ROSA, търговски споразумения на ЕС, фирмени истории и др.

Информационни комплекти
Многоезичен
Изтегли

Материали за обучение

В този раздел ще намерите комплект за обучение в подкрепа на мултипликаторите при предоставянето на обучение на фирми и други заинтересовани потребители в тяхната местна общност. Комплектът се състои от набор от слайдове, списък с въпроси, които често срещаме в тренировъчните сесии, както и набор от записи на обучителни сесии на различни езици.

Презентации на PowerPoint

Презентации на Access2Markets PowerPoint
Многоезичен
Изтегли

Въпроси и отговори

Access2Markets Q &A
Многоезичен
Идва скоро

Записани презентации

Access2Markets Записи
Многоезичен
Идва скоро
Споделяне на тази страница:

Бързи връзки