Version: 1.2.0.33 (2021-02-05 11:58)

Разпространяване на информация за портала Access2Markets

Разпространяване на информация за портала Access2Markets

Access2Markets има за цел да помогне на дружествата да намерят информацията, от която се нуждаят, когато извършват международна търговия, така че да могат да се възползват максимално от мрежата от търговски споразумения на ЕС.

Приканваме Ви да използвате информационни материали по-долу, за да помогнете за повишаване на осведомеността за портала.

Помогнете ни да разпространим информацията за ексиAccess2Markets на вашия език

Рекламни материали

Изтегляне на всички езици на ЕС:

Постове в социалните медии

Вземете своя избор от колекцията от готови публикации в социалните медии, за да популяризирате Access2Markets на вашия език. Постовете са готови за използване с предложеното копие и придружаващите ги визуални материали. Любезно Ви молим винаги да използвате хаштаговете платеца Access2Markets и ексиEUTrade.

Съдържанието е организирано по държави и е достъпно и във версия на ЕС (на английски език). Разгледайте цялата колекция в ЕС,за да научите какво се предлага, или изберете пакет за страната, която ви интересува по-долу. Всяка папка по държави съдържа общ файл (PDF) с текста и съответните връзки, за да ви помогне да намерите и изтеглите дясните визуални материали. Можете да разглеждате и/или изтегляте файлове поотделно или на партиди. През следващите месеци ще добавим повече компоненти, така че редовно да се връщаме и проверяваме за актуализации.

Цифрова брошура

Брошурата дава представа за основните характеристики на Access2Markets.

Бутони Access2Markets

Цифровите бутони носят името и URL адреса на Access2Markets и се появяват в три разновидности и 22 езика за използване на уебсайтове, бюлетини, блогове, електронни подписи, реклами и др.

Бутони Access2Markets
Многоезични
Изтегляне

Видеоматериали

Видеоколекцията включва поредица от „Търговски споразумения в действие“ и промоционално видео представяне на Access2Markets. Всички видеоматериали са достъпни със субтитри на всички езици на ЕС. Видеоклиповете „Търговските споразумения в действие“ са достъпни и в различни формати и с различна дължина, за да отговорят на Вашите нужди.

Access2Markets Videos
Многоезични
Изтегляне

Истории на предприятия

Сборникът с истории на предприятия включва поредица от „Търговски споразумения в действие „и поредица от истории „Търговски бариери“. Оригиналните истории се показват на Access2Markets на английски език и също така се превеждат машинно на всички езици на ЕС. Някои истории също така имат възможност да изтеглят версия във формат pdf на английски език от отделните страници с история.

Съобщение за медиите

Съобщението за медиите на Комисията при стартирането на Access2Markets на 13 октомври 2020 г. е достъпно на всички езици на ЕС.

Access2Markets Press съобщение
Многоезични
Изтегляне

Прояви

Можете да разгледате нашата страница за прояви, за да получите информация за предстоящи обучения или други прояви.

Учебни материали

В този раздел ще намерите набор от обучения в подкрепа на разпространителите на информация при предоставянето на обучение на дружества и други заинтересовани потребители в тяхната местна общност. Комплектът се състои от набор от слайдове, списък с въпроси, с които често се сблъскваме в обучителните сесии, както и набор от записи на обучителни сесии на различни езици.

Презентации в Powerpoint

Access2Markets Powerpoint презентации
Многоезични
Изтегляне

Въпроси и отговори

Access2Markets Q & A
Многоезични
Скоро:

Регистрирани презентации

Access2Markets Recordings
Многоезични
Скоро:
Share this page:

Бързи връзки