Version: 1.6.0.41 (2021-04-30 16:33)
История на предприятия:

Търговията в действие: Търговското споразумение укрепва отношенията с Южна Корея

От 2011 г. износът от Саксония за Южна Корея е нараснал с повече от 50 %. Търговското споразумение между Европейския съюз и Република Корея е солидна, надеждна и всеобхватна основа.

Thomas Horn,
управителен директор на
Saxony Economic Development Corporation

По-високият износ означава повече производство и повече работни места за германското дружество оптимизация, базирано в Оелсниц, Саксония. Производителят на подсилена с оптични влакна пластмаса е установил по-конкурентно присъствие в Южна Корея и е отбелязал засилена икономическа дейност — всичко това благодарение на търговското споразумение на ЕС и произтичащите от него ползи, като например опростените процедури за превоз и премахването на митата. Гледайте видеоклипа, за да видите как също можете да започнете да се възползвате от търговските споразумения на ЕС.

Увеличаването на нашия износ в резултат на по-конкурентното ни присъствие на пазара в чужбина е ключов ефект от търговското споразумение. Това води до увеличаване на икономическата активност, илюстрирано от по-голям износ и по-голямо търсене на нашите продукти в чужбина. Това доведе до увеличаване на производството ни в Oelsnitz и по този начин ни помогна да осигурим работни места в Германия.

Robert Garbe
Export Sales Manager, оптимистичен план
Споделяне на тази страница:

Бързи връзки