Version: 1.5.0.40 (2021-04-09 10:56)

Oprindelsesregler i Access2Markeder

Oprindelsesregler i Access2Markeder

Oprindelsesregler — hvorfor skal du passe på dig?

Overholdelse af oprindelsesreglerne er din billet til nedsatte toldsatser for import eller eksport.

Derfor er det vigtigt at kende og forstå disse regler.
Vi hjælper dig med at rive koden!

Kender man de grundlæggende elementer?

  • De regler, der gælder for selvevalueringsværktøjet, er vejledende for de enkelte produkter og hjælper dig med at vurdere, om de er i overensstemmelse med reglerne. Gå til Min handelsassistent og indtaste din produktkode, oprindelsesland og bestemmelsesland for at få detaljeret hjælp — i interaktive trin — om de specifikke regler, der gælder.
  • Læs mere om de generelle regler og oprindelsesprocedurer for hver handelsaftale i afsnittet om markeder. Vælg det land, du ønsker at eksportere til eller importere fra og finde de praktiske oplysninger, du har brug for.

Er du ny efter oprindelsesregler?

  • Vil du se, hvordan det alle arbejder? Tjek den hurtige vejledning om at arbejde med oprindelsesregler for at hjælpe dig med at kickstarte.
  • Er der behov for at forstå den grundlæggende terminologi og de grundlæggende begreber? Ordlisten indeholder definitioner af de nøgletermer, du har brug for at vide for at forstå reglerne, f.eks. Wholly opnået, Cumulering, tolerance...
  • Læs om de generelle principper og hovedtyper af bestemmelser i handelsaftaler. Vareafsnittet indeholder nærmere oplysninger om de vigtigste begreber.
Del denne side:

Genveje