Διάδοση του μηνύματος σχετικά με την πύλη Access2Markets

Διάδοση του μηνύματος σχετικά με την πύλη Access2Markets

Η Access2Markets έχει σκοπό να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να βρίσκουν τις πληροφορίες που χρειάζονται όταν συναλλάσσονται σε διεθνές επίπεδο, ώστε να μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο το δίκτυο εμπορικών συμφωνιών της ΕΕ.

Σας καλούμε να χρησιμοποιήσετε το παρακάτω ενημερωτικό υλικό για να συμβάλετε στην ευαισθητοποίηση σχετικά με την πύλη.

Βοηθήστε μας να μας διαδώσετε το μήνυμα σχετικά με την προσχώρηση2Markets στη γλώσσα σας

Διαφημιστικό υλικό

Τηλεφόρτωση σε όλες τις γλώσσες της ΕΕ:

Θέσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Πάρτε την επιλογή σας από τη συλλογή έτοιμων θέσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προωθήσετε την Access2Markets στη γλώσσα σας. Οι αναρτήσεις είναι έτοιμες προς χρήση με προτεινόμενο αντίγραφο και συνοδευτικό οπτικό υλικό. Σας παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε πάντα τα hashtags n.e.Access2Markets and StandEUTrade.

Το περιεχόμενο οργανώνεται ανά χώρα και διατίθεται επίσης σε ενωσιακή έκδοση (στα αγγλικά). Φυλλομετρήστε την πλήρη συλλογή της ΕΕγια να δείτε τη γεύση της προσφοράς σας ή επιλέξτε το πακέτο της χώρας που σας ενδιαφέρει παρακάτω. Κάθε φάκελος χώρας περιέχει ένα αρχείο επισκόπησης (PDF) με το κείμενο και τους σχετικούς συνδέσμους για να σας βοηθήσει να εντοπίσετε και να τηλεφορτώσετε τα σωστά οπτικά στοιχεία. Μπορείτε να δείτε και/ή να τηλεφορτώσετε αρχεία μεμονωμένα ή σε δέσμες. Θα προσθέσουμε περισσότερες συνιστώσες τους επόμενους μήνες, ώστε να διασφαλίσουμε την επιστροφή και τον τακτικό έλεγχο των επικαιροποιήσεων.

Ψηφιακό φυλλάδιο

Το φυλλάδιο παρέχει μια συνοπτική εικόνα των κύριων χαρακτηριστικών της Access2Markets.

Κουμπιά Access2Markets

Τα ψηφιακά κουμπιά φέρουν το όνομα και τη διεύθυνση URL της Access2Markets και εμφανίζονται σε τρεις παραλλαγές και 22 γλώσσες για χρήση σε ιστότοπους, ενημερωτικά δελτία, ιστολόγια, υπογραφές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αγγελίες κ.λπ.

Κουμπιά Access2Markets
Πολυγλωσσία
Τηλεφόρτωση

Βίντεο

Η συλλογή βίντεο περιλαμβάνει μια σειρά από «Εμπορικές συμφωνίες εν δράσει» και μια διαφημιστική παρουσίαση βίντεο της Access2Markets. Όλα τα βίντεο είναι διαθέσιμα με υπότιτλους σε όλες τις γλώσσες της ΕΕ. Τα βίντεο για τις «Εμπορικές Συμφωνίες σε Δράση» διατίθενται επίσης σε διάφορους μορφότυπους και μήκη ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

Βίντεο Access2Markets
Πολυγλωσσία
Τηλεφόρτωση

Ιστορίες επιχειρήσεων

Η συλλογή ιστοριών εταιρειών περιλαμβάνει μια σειρά από «Εμπορικές Συμφωνίες σε δράση» και μια σειρά από ιστορίες «εμπορικών φραγμών». Οι πρωτότυπες ιστορίες εμφανίζονται στην Access2Markets στα αγγλικά και μεταφράζονται αυτόματα σε όλες τις γλώσσες της ΕΕ. Ορισμένες ιστορίες προσφέρουν επίσης τη δυνατότητα τηλεφόρτωσης μιας έκδοσης σε μορφή pdf στα αγγλικά από τις επιμέρους σελίδες της ιστορίας.

Δελτίο Τύπου

Το δελτίο Τύπου της Επιτροπής κατά την έναρξη της Access2Markets στις 13 Οκτωβρίου 2020 είναι διαθέσιμο σε όλες τις γλώσσες της ΕΕ.

Access2Markets Δελτίο Τύπου
Πολυγλωσσία
Τηλεφόρτωση

Εκδηλώσεις

Μπορείτε να συμβουλευτείτε τη σελίδα των εκδηλώσεων μας για πληροφορίες σχετικά με επικείμενες συνεδρίες κατάρτισης ή άλλες εκδηλώσεις.

Πακέτα πληροφοριών

Η συλλογή ενημερωτικών δελτίων παρουσιάζει πτυχές της Access2Markets και των εμπορικών συμφωνιών της ΕΕ σε διάφορες γλώσσες της ΕΕ. Όλα μαζί τα φύλλα αποτελούν ένα ψηφιακό αρθρωτό φυλλάδιο με ενότητες για το ROSA, τις εμπορικές συμφωνίες της ΕΕ, τις εταιρικές ιστορίες και άλλα.

Πακέτα πληροφοριών
Πολυγλωσσία
Τηλεφόρτωση

Επιμορφωτικό υλικό

Στην ενότητα αυτή θα βρείτε ένα πακέτο κατάρτισης για να στηρίξετε τους πολλαπλασιαστές στην παροχή κατάρτισης σε εταιρείες και άλλους ενδιαφερόμενους χρήστες στην τοπική τους κοινότητα. Το πακέτο αποτελείται από ένα σύνολο διαφανών, έναν κατάλογο ερωτήσεων που συναντούμε συχνά σε επιμορφωτικά σεμινάρια, καθώς και ένα σύνολο εγγραφών μαθημάτων κατάρτισης σε διάφορες γλώσσες.

Παρουσιάσεις Powerpoint

Παρουσιάσεις Powerpoint Access2Markets
Πολυγλωσσία
Τηλεφόρτωση

Ερωτήσεις και απαντήσεις

Access2Markets Q & A
Πολυγλωσσία
Προσεχώς

Μαγνητοσκοπημένες παρουσιάσεις

Αρχεία Access2Markets
Πολυγλωσσία
Προσεχώς
Κοινοποίηση αυτής της σελίδας:

Γρήγορες συνδέσεις

Συχνές ερωτήσεις