Διαδώστε το μήνυμα στην πύλη Access2Markets

Διαδώστε το μήνυμα στην πύλη Access2Markets

Το Access2Markets βοηθά τις επιχειρήσεις να βρίσκουν τις πληροφορίες που χρειάζονται όταν πραγματοποιούν διεθνείς εμπορικές συναλλαγές, ώστε να μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο το δίκτυο εμπορικών συμφωνιών της ΕΕ.

Σας καλούμε να χρησιμοποιήσετε το παρακάτω ενημερωτικό υλικό για να συμβάλετε στην ευαισθητοποίηση σχετικά με την πύλη.

Βοηθήστε μας να διαδώσουμε τη λέξη #Access2Markets στη γλώσσα σας

Διαφημιστικό υλικό

Τηλεφόρτωση σε όλες τις γλώσσες της ΕΕ:

Αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Πάρτε την επιλογή σας από τη συλλογή έτοιμων αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προωθήσετε το Access2Markets στη γλώσσα σας. Οι αναρτήσεις είναι έτοιμες προς χρήση με προτεινόμενο αντίγραφο και συνοδευτικό οπτικό υλικό. Σας παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε πάντα τα hashtags #Access2Markets και #EUTrade.

Το περιεχόμενο είναι οργανωμένο ανά χώρα και διατίθεται επίσης σε έκδοση της ΕΕ (στα αγγλικά). Περιηγηθείτε στην πλήρη συλλογή της ΕΕγια να μάθετε τι προσφέρεται ή για να επιλέξετε τον φάκελο χώρας που σας ενδιαφέρει παρακάτω. Κάθε φάκελος χώρας περιέχει ένα αρχείο επισκόπησης (PDF) με το κείμενο και τους σχετικούς συνδέσμους που σας βοηθούν να εντοπίσετε και να τηλεφορτώσετε τα σωστά οπτικά στοιχεία. Μπορείτε να δείτε και/ή να τηλεφορτώσετε αρχεία μεμονωμένα ή σε παρτίδες. Θα προσθέσουμε περισσότερες συνιστώσες κατά τους προσεχείς μήνες, ώστε να διασφαλίσουμε ότι θα επανερχόμαστε και θα ελέγχουμε τακτικά τις επικαιροποιήσεις.

Ψηφιακό φυλλάδιο

Το φυλλάδιο παρουσιάζει συνοπτικά τα κύρια χαρακτηριστικά της Access2Markets.

Κουμπιά Access2Markets

Τα ψηφιακά κουμπιά φέρουν το όνομα και τη διεύθυνση URL της Access2Markets και εμφανίζονται σε τρεις παραλλαγές και 22 γλώσσες για χρήση σε ιστότοπους, ενημερωτικά δελτία, ιστολόγια, υπογραφές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διαφημίσεις κ.λπ.

Κουμπιά Access2Markets
Πολυγλωσσική
Τηλεφόρτωση

Βίντεο

Η συλλογή βίντεο περιλαμβάνει μια σειρά «Εμπορικών συμφωνιών σε δράση» και μια διαφημιστική παρουσίαση βίντεο της Access2Markets. Όλα τα βίντεο είναι διαθέσιμα με υπότιτλους σε όλες τις γλώσσες της ΕΕ. Τα βίντεο «Εμπορικές συμφωνίες σε δράση» είναι επίσης διαθέσιμα σε διάφορους μορφότυπους και μήκη που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

Access2Markets Videos
Πολυγλωσσική
Τηλεφόρτωση

Ιστορίες εταιρειών

Η συλλογή εταιρικών ιστοριών περιλαμβάνει μια σειρά «Εμπορικών συμφωνιών σε δράση» και μια σειρά από ιστορίες «Εμπορικών φραγμών». Οι πρωτότυπες ιστορίες εμφανίζονται στο Access2Markets στα αγγλικά και μεταφράζονται αυτόματα σε όλες τις γλώσσες της ΕΕ. Ορισμένες ιστορίες έχουν επίσης τη δυνατότητα να τηλεφορτώσετε μια έκδοση pdf στα αγγλικά από τις επιμέρους ιστοσελίδες.

Δελτίο Τύπου

Το δελτίο Τύπου της Επιτροπής κατά την έναρξη λειτουργίας της Access2Markets στις 13 Οκτωβρίου 2020 είναι διαθέσιμο σε όλες τις γλώσσες της ΕΕ.

Δελτίο Τύπου Access2Markets
Πολυγλωσσική
Τηλεφόρτωση

Εκδηλώσεις

Μπορείτε να συμβουλευτείτε τη σελίδα των εκδηλώσεών μας για πληροφορίες σχετικά με προσεχείς συνεδρίες κατάρτισης ή άλλες εκδηλώσεις.

Κιτ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Η συλλογή δελτίων πληροφοριών παρουσιάζει πτυχές της Access2Markets και των εμπορικών συμφωνιών της ΕΕ σε διάφορες γλώσσες της ΕΕ. Μαζί τα φύλλα αποτελούν ένα ψηφιακό σπονδυλωτό φυλλάδιο με ενότητες σχετικά με την ROSA, τις εμπορικές συμφωνίες της ΕΕ, τις εταιρικές ιστορίες και άλλα.

Κιτ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ
Πολυγλωσσική
Τηλεφόρτωση

Επιμορφωτικό υλικό

Στην ενότητα αυτή θα βρείτε ένα πακέτο κατάρτισης για την υποστήριξη των πολλαπλασιαστών στην παροχή κατάρτισης σε εταιρείες και άλλους ενδιαφερόμενους χρήστες στην τοπική τους κοινότητα. Το πακέτο αποτελείται από μια σειρά διαφανειών, έναν κατάλογο ερωτήσεων που συναντούμε συχνά σε σεμινάρια κατάρτισης, καθώς και μια σειρά εγγραφών μαθημάτων κατάρτισης σε διάφορες γλώσσες.

Παρουσιάσεις Powerpoint

Παρουσιάσεις «Access2Markets Powerpoint»
Πολυγλωσσική
Τηλεφόρτωση

Ερωτήσεις και απαντήσεις

Access2Markets Q & A
Πολυγλωσσική
Προσεχώς

Μαγνητοσκοπημένες παρουσιάσεις

Εγγραφές Access2Markets
Πολυγλωσσική
Προσεχώς
Κοινοποίηση αυτής της σελίδας:

Γρήγορες συνδέσεις

Συχνές ερωτήσεις