30 Μαρτίου 2026

Νέος σχεδιασμός της εκστρατείας Access2Markets και LinkedIn

Από τη Δευτέρα 30 Μαρτίου, η Access2Markets έχει έναν νέο απλοποιημένο σχεδιασμό. Η νέα εμφάνιση θα διευκολύνει τους χρήστες στην αναζήτηση πληροφοριών σχετικά με τις εμπορικές συμφωνίες, τις κύριες έννοιες ή τις απαιτήσεις προϊόντων στις εισαγωγές ή τις εξαγωγές.

Μια νέα εκστρατεία στο LinkedIn θα προσφέρει στις επιχειρήσεις απλή και πρακτική καθοδήγηση σχετικά με την πλοήγηση στις παγκόσμιες αγορές.

Η εκστρατεία θα παρουσιάσει τον τρόπο με τον οποίο η Access2Markets μπορεί να βοηθήσει τις εταιρείες, ιδίως τις ΜΜΕ, να κατανοήσουν καλύτερα τους κανόνες και τις απαιτήσεις που συνδέονται με τις εξαγωγές και τις εισαγωγές. Μέσω σύντομων και προσβάσιμων αναρτήσεων, θα καλύπτει θέματα όπως οι δασμοί, οι κανόνες καταγωγής, οι τελωνειακές διαδικασίες, οι απαιτήσεις προϊόντων και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για το διεθνές εμπόριο.

Στόχος είναι να καταστεί αυτή η πρακτική στήριξη πιο ορατή στις επιχειρήσεις που την χρειάζονται, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που διερευνούν νέες ευκαιρίες στην αγορά ή αναζητούν σαφέστερη καθοδήγηση σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής εμπορικών συναλλαγών εκτός της ΕΕ.

Η εκστρατεία θα πραγματοποιηθεί στη σελίδα EU Trade LinkedIn.

Γρήγορες συνδέσεις

Συχνές ερωτήσεις