Pravila o podrijetlu u Access2Markets

Pravila o podrijetlu u Access2Markets

Pravila o podrijetlu – zašto biste trebali skrbiti?

Usklađenost s pravilima o podrijetlu vaša je karta za snižene carinske stope za vaš uvoz ili izvoz.

Stoga je poznavanje i razumijevanje tih pravila od ključne važnosti.
Mi vam pomažemo u pucanju koda!

Već poznajete osnove?

  • ) alat za samoprocjenu pravila o podrijetlu vodi vas kroz posebna pravila i postupke u vezi s podrijetlom za vaš proizvod te vam pomaže ocijeniti njegovu sukladnost. Otiđite na „Moja pomoćnica za trgovinu” kako biste dobili detaljnu pomoć – u interaktivnim koracima – u vezi s posebnim pravilima koja se primjenjuju. Unesite šifru proizvoda, zemlju iz zemlje i zemlju do.
  • Pročitajte više o općim pravilima i postupcima u pogledu podrijetla u okviru svakog trgovinskog sporazuma u odjeljku o tržištima. Odaberite zemlju u koju želite izvoziti ili uvezti i pronaći potrebne praktične pojedinosti.

Jeste li novi u odnosu na pravila o podrijetlu?

  • Želite vidjeti kako funkcionira sve? Kako biste lakše pokrenuli postupak, pogledajte kratki vodič za rad s pravilima o podrijetlu.
  • Treba li razumjeti osnovnu terminologiju i koncepte? U našem pojmovniku nalaze se definicije ključnih pojmova koje morate znati kako biste razumjeli pravila, kao što su Wholly, Cumulation, Tolerance.
  • Saznajte više o općim načelima i glavnim vrstama odredbi u trgovinskim sporazumima. U odjeljku „Roba” detaljnije se opisuju glavni koncepti.
Podijelite ovu stranicu:

Brze poveznice