Access2Markets

Kivitel az EU-ból, behozatal az EU-ba
– tudnivalók

Az Access2Markets segítségével szert tehet a harmadik országokkal folytatott kereskedelem során szükséges információkra, például a vámokról, az adókról, az eljárásokról, az alakiságokról és követelményekről, a származási szabályokról, a kiviteli intézkedésekről, a statisztikákról, a kereskedelmi akadályokról stb. Hozzáférhet továbbá a harmadik országokban a szolgáltatások kereskedelméhez, valamint a beruházásokhoz és a beszerzésekhez szükséges kulcsfontosságú információkhoz. Tájékozódhat az uniós kereskedelmi megállapodásokról és azok előnyeiről, illetve elolvashatja az azokat használó sikeres vállalkozások történetét. Az Access2Markets célja, hogy segítséget nyújtson Önnek és vállalkozásának az import- és exporttevékenység során.

Keresőfelület

A Rules of Origin Self-Assessment eszközzel együtt

Felelősségkizáró nyilatkozat

Felelősségkizáró nyilatkozat:
Az adatbázisból lekérhető információk nem tekinthetők hivatalosnak. Gondot fordítunk az adatbázisban szereplő információk pontosságára, de sem az Európai Bizottságot, sem az adatszolgáltatókat nem terheli felelősség a véletlen hibákért vagy mulasztásokért. Az egyes szakaszokban szereplő információkra egyedi engedélyezési feltételek vonatkoznak. A részletes tudnivalókért lásd a Források és szerzői jog részt. Azzal, hogy Ön használja szolgáltatásainkat és megtekinti a lekért adatokat, elfogadja ezeket a feltételeket.

Származási ország kiválasztása
Rendeltetési ország kiválasztása

Single Entry Point

Do you have trade barriers? contact us we can help you

Az egyablakos ügyintézési pont az első kapcsolatfelvételi pont az Európai Bizottság kereskedelemmel foglalkozó szervezeti egységén belül minden olyan uniós érdekelt fél számára, aki az EU-n kívül piacrajutási problémákkal szembesül, vagy aki nem tesz eleget a fenntarthatósági kötelezettségvállalásoknak.

Szakasz kiemelése

Events

Hírek

Legutóbbi frissítések

Vámtarifák

Alakiságok

Adók

Oldal megosztása: