Cégtörténet:

A napközbeni jövő motorja

A napközbeni jövő motorja

Az ML System napenergia-technológiákat biztosít az építőipar, valamint a tengeri és közlekedési ágazat számára nemcsak Lengyelországban, hanem egész Európában és a világ többi részén. Jan Strzałkowski, az ML System exportértékesítési igazgatója szerint „a nemzetközi eladások esetében a kereskedelmi megállapodások valóban segítenek”.

Ez a lengyel vállalkozás üveg- és fotovoltaikus termékeket gyárt, de licenciákat is vásárol saját márkaneve alatt. Ez azt jelenti, hogy alkatrészeket vagy termékeket vásárolnak az Európai Unión kívüli nemzetközi szállítóktól, és így mindkét fél kereskedelmi megállapodásainak előnyeit élvezik.

Kiaknázatlan piacok

Miután Európa-szerte – különösen Svájcban és Skandináviában – sikereket ért el, az ML-rendszer megkezdte a nem uniós piacok kutatását, és jövedelmező piacokat talált olyan országokban, mint Azerbajdzsán, Törökország, Elefántcsontpart és Ukrajna, amelyek nagyon érdeklődnek ezen ökomegoldások iránt.

Míg az alacsony költségű ázsiai versenytársak versenyeznek, az ML System partnerei uniós beszállítókat keresnek termékeik minőségéért, és a kereskedelmi megállapodások lehetővé teszik számukra, hogy hatékonyabban versenyezzenek.

Világszerte változik a megújuló energiaforrásokkal kapcsolatos gondolkodásmód. A PV-t már nem űrtechnológiának, hanem olyan építőanyagnak tekintik, amely hozzájárulhat a szén-dioxid-kibocsátás csökkentéséhez.
Jan Strzałkowski, ML-rendszer

Strzałkowski úr azt állítja, hogy „amikor a kereskedelmi megállapodások valódi előnye a gyorsaság, mivel az ügyfélhez jutási idő rendkívül fontos vállalkozásunkban”. Az ml-rendszer rendelkezik egy exportcsapattal, amely irányítja a folyamatot, és „egyértelműen gyorsabban szállítható kereskedelmi megállapodást kötött országokba”. Strzałkowski úr szerint az eljárás központi eleme a származási nyilatkozat (EUR.1 bizonyítvány), amely „garantálja a termék biztonságos áthaladását és egyszerűsíti a vámok meghatározásának folyamatát”. Az EU-Ukrajna társulási megállapodás 2017-es hatálybalépése óta a pénzmosási rendszer megállapította, hogy csökkent a papírmunka, és jelentősen megnőtt a régió új ügyfeleitől érkező megkeresések száma. „Ez azt mutatja, hogy a folyamatok egyszerűsítését mindkét fél kedvezően ítélte meg, és az valóban jelentős szerepet játszik a mindennapi életben” – mondja Strzałkowski úr.

Oldal megosztása:

Gyorshivatkozások