Cégtörténetek

Ez a rész számos történetet és tapasztalatot oszt meg arról, hogyan használták fel különböző vállalkozások a portálon található információkat tevékenységükhöz.

 1. Közép-Amerika újra hűtése

  Nézze meg, hogy a holland fűtési és hűtési megoldások miként ösztönzik a környezetbarát építkezést Panamában az uniós kereskedelmi megállapodásoknak köszönhetően.

  További információk
  Közép-Amerika újra hűtése
 2. A kereskedelmi megállapodás megerősíti a Dél-Koreával fenntartott kapcsolatokat

  Nézze meg, hogy a német szálerősített műanyaggyártó optiterv hogyan lendítette fel Dél-Koreába irányuló kivitelét az EU és Dél-Korea közötti kereskedelmi megállapodásnak köszönhetően, amely a vámok eltörlésével és az egyszerűsített fuvarokmányokkal egészült ki.

  További információk
 3. Papírmentes eljárások papírgyártó számára

  Nézze meg, hogy az EU-Moldova kereskedelmi megállapodásnak köszönhetően az egyszerűsített és átláthatóbb eljárások hogyan nyitottak meg új piacot a Finha Trading finn újrafeldolgozottpapír-gyártó számára.

  További információk
 4. Az uniós megállapodások megkönnyítenék a tehermentesítést

  Nézze meg, hogy az ír villás emelőtargoncagyártó combilift hogyan profitált az EU Dél-Amerikával kötött kereskedelmi megállapodásából, hogy növelje exportját és növelje üzleti tevékenységét Peruban.

  További információk
 5. A kereskedelmi megállapodás a kandallók exportját táplálja

  Olvasson arról, hogy az EU Ukrajnával és Moldovával kötött kereskedelmi megállapodásai hogyan nyitottak meg új piacokat a lengyel kandallógyártó, a Parkanex számára.

  További információk
  A kereskedelmi megállapodás a kandallók exportját táplálja
 6. Kiberbiztonság és bizalmi kör

  A Compumatica holland vállalat kiberbiztonsági technológiát exportál Japánba az EU-Japán gazdasági partnerségi megállapodás által biztosított stabil környezetnek köszönhetően.

  További információk
  Kiberbiztonság és bizalmi kör
 7. Bányászat a sikerért Japánban

  Az EU-Japán gazdasági partnerségi megállapodásnak köszönhetően a bolgár kőszállító, Marin Baturov gyorsabb vám- és egyszerűsített papírmunkát élvez, amikor japán ügyfeleihez exportál.

  További információk
  Bányászat a sikerért Japánban
 8. Az évszázados vállalkozások élvezik a kereskedelmi megállapodások előnyeit

  Olvasson arról, hogy az élelmiszeripar fő dán beszállítója, Palsgaard hogyan befolyásolja az EU kereskedelmi megállapodásait globális stratégiájukban.

  További információk
  Az évszázados vállalkozások élvezik a kereskedelmi megállapodások előnyeit
 9. A kereskedelmi megállapodások a kis országokat ábrázolják a térképen

  Az EU-Japán gazdasági partnerségi megállapodásnak köszönhetően az ABCON-hoz hasonló ír vállalatok nagyobb láthatóságot élveznek.

  További információk
  A kereskedelmi megállapodások a kis országokat ábrázolják a térképen
 10. A kereskedelmi megállapodások megteremtik a megfelelő kémiát a növekedés érdekében

  Lásd, hogy az EU Dél-Koreával, Kanadával és Dél-Afrikával kötött kereskedelmi megállapodásai hogyan teszik könnyűvé a nagy teljesítményű bevonatok exportját a német CeraNovis vállalat számára.

  További információk
  A kereskedelmi megállapodások megteremtik a megfelelő kémiát a növekedés érdekében
Oldal megosztása:

Gyorshivatkozások