Version: 1.9.1.5 (2021-07-09 11:40) tmldb00204.cc.cec.eu.int

Истории на предприятия

В този раздел ще намерите примери за историите и опита на дружествата във връзка с използването на информацията на този портал за тяхната стопанска дейност.

 1. Търговското споразумение укрепва отношенията с Южна Корея

  Вижте как германският план за производство на пластмаси с подсилени оптични влакна е увеличил износа си за Южна Корея благодарение на търговското споразумение между ЕС и Южна Корея с премахването на митата и опростените документи за превоз.

  Прочетете повече
 2. Процедури без документи на хартиен носител за производителите на хартия

  Вижте как опростените и по-прозрачни процедури отварят нов пазар за финландския производител на рециклирана хартия Finha Trading благодарение на търговското споразумение между ЕС и Молдова.

  Прочетете повече
 3. Споразуменията на ЕС облекчават работата с тежки вдигания

  Вижте как ирландският производител на кари високоповдигачи се е възползвал от търговското споразумение на ЕС с Южна Америка, за да увеличи износа си и да увеличи стопанската си дейност в Перу.

  Прочетете повече
 4. Търговско споразумение за износ на камини

  Прочетете как търговските споразумения на ЕС с Украйна и Молдова са отворили нови пазари за полския производител на камина Parkanex.

  Прочетете повече
  Търговско споразумение за износ на камини
 5. Киберсигурност и кръг на доверие

  Нидерландското дружество Compumatica изнася технологии за киберсигурност за Япония благодарение на стабилната среда, която Споразумението за икономическо партньорство между ЕС и Япония предвижда.

  Прочетете повече
  Киберсигурност и кръг на доверие
 6. Минното дело за успех в Япония

  Благодарение на Споразумението за икономическо партньорство между ЕС и Япония българският доставчик на камък Марин Батуров се радва на по-бързи митнически и рационализирани документи при износа си за японските си клиенти.

  Прочетете повече
  Минното дело за успех в Япония
 7. Вековна стопанска дейност, която се възползва от търговските споразумения

  Прочетете за това как Палсгар, основен датски доставчик на хранителната промишленост, е повлиян от търговските споразумения на ЕС в тяхната глобална стратегия.

  Прочетете повече
  Вековна стопанска дейност, която се възползва от търговските споразумения
 8. Търговските споразумения поставят малките държави на картата

  Ирландските дружества, като ABCON, се радват на по-голяма видимост благодарение на Споразумението за икономическо партньорство между ЕС и Япония.

  Прочетете повече
  Търговските споразумения поставят малките държави на картата
 9. Търговските марки създават правилната химия за растеж

  Вижте как търговските споразумения на ЕС с Южна Корея, Канада и Южна Африка улесняват износа на високопроизводителните покрития за германското дружество CeraNovis.

  Прочетете повече
  Търговските марки създават правилната химия за растеж
 10. Поглед към бъдещето от миналото

  Прочетете за Лапуан Канкурит, финландско текстилно дружество, което го прави голямо в Япония благодарение на СИП между ЕС и Япония.

  Прочетете повече
  Поглед към бъдещето от миналото
Споделяне на тази страница:

Бързи връзки