Истории на предприятия

В този раздел ще намерите примери за историите и опита на дружествата във връзка с използването на информацията на този портал за тяхната стопанска дейност.

 1. Отново охладяване на Централна Америка

  Вижте как нидерландските решения в областта на отоплението и охлаждането водят до екологосъобразни сгради в Панама благодарение на търговските споразумения на ЕС.

  Прочетете повече
  Отново охладяване на Централна Америка
 2. Търговското споразумение укрепва отношенията с Южна Корея

  Вижте как германският план за производство на пластмаси с подсилени оптични влакна е увеличил износа си за Южна Корея благодарение на търговското споразумение между ЕС и Южна Корея с премахването на митата и опростените документи за превоз.

  Прочетете повече
 3. Процедури без документи на хартиен носител за производителите на хартия

  Вижте как опростените и по-прозрачни процедури отварят нов пазар за финландския производител на рециклирана хартия Finha Trading благодарение на търговското споразумение между ЕС и Молдова.

  Прочетете повече
 4. Споразуменията на ЕС облекчават работата с тежки вдигания

  Вижте как ирландският производител на кари високоповдигачи се е възползвал от търговското споразумение на ЕС с Южна Америка, за да увеличи износа си и да увеличи стопанската си дейност в Перу.

  Прочетете повече
 5. Търговско споразумение за износ на камини

  Прочетете как търговските споразумения на ЕС с Украйна и Молдова са отворили нови пазари за полския производител на камина Parkanex.

  Прочетете повече
  Търговско споразумение за износ на камини
 6. Киберсигурност и кръг на доверие

  Нидерландското дружество Compumatica изнася технологии за киберсигурност за Япония благодарение на стабилната среда, която Споразумението за икономическо партньорство между ЕС и Япония предвижда.

  Прочетете повече
  Киберсигурност и кръг на доверие
 7. Минното дело за успех в Япония

  Благодарение на Споразумението за икономическо партньорство между ЕС и Япония българският доставчик на камък Марин Батуров се радва на по-бързи митнически и рационализирани документи при износа си за японските си клиенти.

  Прочетете повече
  Минното дело за успех в Япония
 8. Вековна стопанска дейност, която се възползва от търговските споразумения

  Прочетете за това как Палсгар, основен датски доставчик на хранителната промишленост, е повлиян от търговските споразумения на ЕС в тяхната глобална стратегия.

  Прочетете повече
  Вековна стопанска дейност, която се възползва от търговските споразумения
 9. Търговските споразумения поставят малките държави на картата

  Ирландските дружества, като ABCON, се радват на по-голяма видимост благодарение на Споразумението за икономическо партньорство между ЕС и Япония.

  Прочетете повече
  Търговските споразумения поставят малките държави на картата
 10. Търговските марки създават правилната химия за растеж

  Вижте как търговските споразумения на ЕС с Южна Корея, Канада и Южна Африка улесняват износа на високопроизводителните покрития за германското дружество CeraNovis.

  Прочетете повече
  Търговските марки създават правилната химия за растеж
Споделяне на тази страница:

Бързи връзки