История на предприятия:

Търговското споразумение отваря врати в Казахстан

Търговското споразумение отваря врати в Казахстан

Без търговско споразумение е трудно дори да се започне нов бизнес, тъй като потенциалните клиенти могат да поискат нашия продукт, но се възпират от бюрокрацията.
Berend Groeneveld, InterDam CCO

InterDam е нидерландско дружество, което произвежда висококачествени, персонализирани врати и стени, които са устойчиви на възпламеняване и огнеупорни. Те се използват в опасна среда в морето и в морето, като например нефтопродукти, електрически подстанции и рафинерии, за да се създадат безопасни условия на труд. InterDam CCO Berend Groeneveld твърди, че тъй като продуктите им са толкова специализирани, те винаги са гледали на световните пазари.

Добра основа за бизнеса

InterDam изнася за голям брой държави с търговски споразумения като Гана, Алжир, Мексико, а два от най-големите им проекти са в Канада и Казахстан. Според г-н Groeneveld търговските споразумения улесняват нещата от самото начало: Без търговско споразумение е трудно дори да се започне нов бизнес, тъй като потенциалните клиенти могат да поискат нашия продукт, но се възпират от бюрокрацията.

Разбиране на бизнес културата

Търговските споразумения на ЕС често намаляват изискванията за временен престой на технически персонал или доставчици на услуги. Служителите на InterDam могат по-лесно да пътуват до Казахстан за служебни цели до 90 дни. Това е характеристика на много търговски споразумения на ЕС и е от полза и за InterDam с техния бизнес в Канада. Европейските инженерни и технически експертни познания, като InterDam, заслужават да бъдат на световната сцена, а търговските споразумения на ЕС помагат за постигането на тази цел.

Споделяне на тази страница:

Бързи връзки