Virksomhedens historie:

Handelsaftalen åbner døre i Kasakhstan

Handelsaftalen åbner døre i Kasakhstan

Uden en handelsaftale er det vanskeligt at starte nye forretninger, da potentielle kunder måske ønsker vores produkt, men afskrækkes af bureaukrati.
Berend Groeneveld, InterDam CCO

InterDam er en nederlandsk virksomhed, der fremstiller skræddersyede døre og vægge af høj kvalitet, som er eksplosive og brandsikre. De anvendes i farlige on- og offshoremiljøer såsom olieplatforme, elektriske understationer og raffinaderier for at skabe sikre arbejdsvilkår. InterDam CCO Berend Groeneveld siger, at da deres produkter er så specialiserede, har de altid set på globale markeder.

Et godt grundlag for erhvervslivet

InterDams eksport til en lang række lande med handelsaftaler som Ghana, Algeriet og Mexico, og to af deres største projekter finder sted i Canada og Kasakhstan. Ifølge Günther Groeneveld gør handelsaftaler tingene lettere lige fra begyndelsen: Uden en handelsaftale er det vanskeligt at starte nye forretninger, da potentielle kunder måske ønsker vores produkt, men afskrækkes af bureaukrati.

Forståelse af virksomhedskulturer

EU's handelsaftaler reducerer ofte kravene om midlertidigt ophold for teknisk personale eller tjenesteydere. InterDams personale kan lettere rejse til Kasakhstan i forretningsøjemed i op til 90 dage. Dette er et træk ved mange af EU's handelsaftaler og gavner også InterDam med deres forretning i Canada. Europæisk ingeniørvirksomhed og teknisk ekspertise, såsom InterDam's, fortjener at være på verdensplan, og EU's handelsaftaler bidrager til at opnå dette.

Del denne side:

Genveje