Om Access2Markets

Ønsker du at eksportere eller importere produkter eller tjenesteydelser? Vil du vide, hvilke forpligtelser der skal betales, eller hvilke regler der skal følges?

Hvis du er en lille virksomhed, der ønsker at internationalisere, er Access2Markets for dig.

Denne webportal kombinerer markedsadgangsdatabasen, EU's helpdesk for handel og meget mere i et enkelt værktøj. Uanset om du er startet eller en erfaren forhandler, har vi alt, hvad du har brug forSe introduktionsvideo

Access2Markets har alt, hvad du har brug for at vide om told, skatter, produktregler og -krav for alle EU-lande og over 120 andre markeder i hele verden.

Se informationsproduktet efter produkt i My Trade Assistant.

Alle produkter har en kode. Du kan finde den på Access2Markets. Du skal bruge kodeksen for at vide, hvilke toldafgifter og nationale eller lokale skatter du skal betale.

Find ud af, hvilke procedurer og formaliteter der skal følges.

Access2Markets indeholder en liste over produktregler og -krav efter produkt.

Har du svært ved at forstå oprindelsesreglerne for dit produkt? Access2Markets "selfassceringsværktøj, ROSA hjælper dig!

Hvis du lige er startet, beskriver vores trinvise vejledninger hele import-/eksportprocessen for varer og tjenesteydelser.

Står over for problemer med import eller eksport?

Fortæl os, om du støder på hindringer på et bestemt marked, eller se på eksisterende hindringer i vores database.

Kort fortaltalle EU's handelsaftaler. Se, hvordan din virksomhed kan drage fordel af dem. Access2Markets opregner dem alle med nærmere oplysninger om oprindelsesregler, beskyttelse af EU's intellektuelle ejendomsrettigheder, investeringer, markeder for offentlige indkøb og meget mere.

Ansøg om toldnedslag. Forat være omfattet af en nedsat toldsats skal du indsende de relevante dokumenter til toldmyndighederne i importlandet. Hver EU-handelsaftale indeholder en liste over de dokumenter, du har brug for. Tjek, hvordan du beviser produktets oprindelse, eller om du skal være en "registreret eksportør"?

Hvordan bringes dit produkt i omsætning?

Access2Markets har alle de oplysninger, du har brug for, hvad enten det drejer sig om overensstemmelsescertifikater for maskiner, sundhedscertifikater for akvakulturprodukter eller mærkning af forarbejdede fødevarer.

Access2Markets har kontaktoplysninger på toldmyndigheder og andre offentlige myndigheder i EU-landene og i udlandet.

Del denne side:

Genveje