Access2Markets

Eksport fra EU, import til EU
– alt, hvad du skal vide

Access2Markets giver dig mulighed for at indhente de oplysninger, du har brug for, når du handler med tredjelande, f.eks. om told, skatter, procedurer, formaliteter og krav, oprindelsesregler, eksportforanstaltninger, statistikker, handelshindringer osv. Det giver dig også adgang til vigtige oplysninger, der er nødvendige for handel med tjenesteydelser samt for investeringer og indkøb i tredjelande. Du kan også læse mere om EU’s handelsaftaler og om hvordan du kan drage fordel af dem samt læse historier om succesrige virksomheder, der bruger dem. Access2Markets er her for at hjælpe dig og din virksomhed med at importere og eksportere.

Fælles kontaktpunkt

Har du handelshindringer? Kontakt os, vi kan hjælpe

Det fælles kontaktpunkt er det første kontaktpunkt i Europa-Kommissionens handelsafdeling for alle EU-interessenter, som står over for problemer med markedsadgang i tredjelande, eller som støder på manglende overholdelse af bæredygtighedsforpligtelserne.

Afsnit med højdepunkter

Arrangementer

Nyheder

 • Nyheder 28 jun. 2024

  Fælles kontaktpunkt - klager over markedsadgang

  De operationelle retningslinjer for klageformularen vedrørende markedsadgang findes på alle EU-sprog.

 • Nyheder 05 jun. 2024

  Efterfølgende evaluering af CETA

  Opfordring til at deltage i undersøgelserne om den efterfølgende CETA-evaluering. Du kan nu dele dine erfaringer med os om den samlede økonomi- og handelsaftale mellem EU og Canada (CETA)

 • Nyheder 03 jun. 2024

  Tjenesteydelser og investeringer: Nye lande, nye oplysninger

  Handelsassistenten for tjenesteydelser og investeringer udvides yderligere! Der tilføjes nu oplysninger om de vigtigste markedsadgangskrav for eksport af tjenesteydelser i tre lande: Hongkong, Norge og USA.

Del denne side: