Access2Markets

Eksport fra EU, import til EU
– alt, hvad du skal vide

Access2Markets giver dig mulighed for at indhente de oplysninger, du har brug for, når du handler med tredjelande, f.eks. om told, skatter, procedurer, formaliteter og krav, oprindelsesregler, eksportforanstaltninger, statistikker, handelshindringer osv. Det giver dig også adgang til vigtige oplysninger, der er nødvendige for handel med tjenesteydelser samt for investeringer og indkøb i tredjelande. Du kan også læse mere om EU's handelsaftaler og om hvordan du kan drage fordel af dem samt læse historier om succesrige virksomheder, der bruger dem. Access2Markets er her for at hjælpe dig og din virksomhed med at importere og eksportere.

Min handelsassistent

Inklusive Rules of Origin Self-Assessment

Ansvarsfraskrivelse

Ansvarsfraskrivelse:
Rapporterne fra denne database er ikke officielle. Det er sikret, at oplysningerne og dataene i databasen så vidt muligt er korrekte, men Europa-Kommissionen og dataleverandørerne kan ikke stilles til ansvar for utilsigtede fejl eller udeladelser. Oplysninger og data i visse afsnit er underlagt særlige licensbetingelser – se kilder og ophavsret, hvis du vil have yderligere oplysninger. Ved at gå videre og få vist dataene, accepterer du samtidig disse betingelser.

Vælg Fra land
Vælg Til land

Single Entry Point

Do you have trade barriers? contact us we can help you

Det fælles kontaktpunkt er det første kontaktpunkt i Europa-Kommissionens handelsafdeling for alle EU-interessenter, som står over for problemer med markedsadgang i tredjelande, eller som støder på manglende overholdelse af bæredygtighedsforpligtelserne.

Afsnit med højdepunkter

Events

Nyheder

Seneste opdateringer

Told

Formaliteter

Afgifter

Del denne side: