Access2Markets

Eksport fra EU, import til EU
– alt, hvad du skal vide

Access2Markets giver dig mulighed for at indhente de oplysninger, du har brug for, når du handler med tredjelande, f.eks. om told, skatter, procedurer, formaliteter og krav, oprindelsesregler, eksportforanstaltninger, statistikker, handelshindringer osv. Det giver dig også adgang til vigtige oplysninger, der er nødvendige for handel med tjenesteydelser samt for investeringer og indkøb i tredjelande. Du kan også læse mere om EU's handelsaftaler og om hvordan du kan drage fordel af dem samt læse historier om succesrige virksomheder, der bruger dem. Access2Markets er her for at hjælpe dig og din virksomhed med at importere og eksportere.

Min handelsassistent

Inklusive Rules of Origin Self-Assessment

Ansvarsfraskrivelse

Ansvarsfraskrivelse:
Rapporterne fra denne database er ikke officielle. Det er sikret, at oplysningerne og dataene i databasen så vidt muligt er korrekte, men Europa-Kommissionen og dataleverandørerne kan ikke stilles til ansvar for utilsigtede fejl eller udeladelser. Oplysninger og data i visse afsnit er underlagt særlige licensbetingelser – se kilder og ophavsret, hvis du vil have yderligere oplysninger. Ved at gå videre og få vist dataene, accepterer du samtidig disse betingelser.

Vælg Fra land
Vælg Til land

Single Entry Point

Do you have trade barriers? contact us we can help you

Det fælles kontaktpunkt er det første kontaktpunkt i Europa-Kommissionens handelsafdeling for alle EU-interessenter, som står over for problemer med markedsadgang i tredjelande, eller som støder på manglende overholdelse af bæredygtighedsforpligtelserne.

Afsnit med højdepunkter

Events

Nyheder

 • Nyheder 04 sep. 2023

  Nye oplysninger findes i ROSA

  Fra i dag er oplysningerne om PEM-aftalen tilgængelige i et flersproget format i ROSA. De nye oplysninger omfatter både en overgangsordning for PEM og PEM på følgende områder: Albanien, Bosnien-Hercegovina, Egypten, Færøerne, Georgien, Jordan, Kosovo, Moldova, Montenegro, Nordmakedonien, Palæstina, Serbien, Schweiz og Ukraine.

 • Nyheder 18 aug. 2023

  Nye oplysninger om tjenesteydelser og investeringer er tilgængelige

  Handelsassistent for tjenesteydelser og investeringer indeholder nye oplysninger! Du kan nu finde ud af, hvilke krav du skal opfylde, hvis du vil eksportere miljøtjenester, forsknings- og udviklingstjenester, fremstillingstjenester eller kurertjenester til Canada.

 • Nyheder 02 aug. 2023

  EU's præferenceimport fra Ghana omfattet af udtalelser om oprindelse, der er afgivet af registrerede eksportører

  Fra den 20. august 2023 skal EU-erhvervsdrivende, der ønsker at drage fordel af præferencetoldbehandlingen i den økonomiske partnerskabsaftale mellem EU og Ghana ved import til EU af produkter med oprindelse i Ghana, indsende en fakturaerklæring.

Seneste opdateringer

Told

Formaliteter

Afgifter

Del denne side: