Access2Markets

Izvoz iz EU-a, uvoz u EU
– sve što trebate znati

Access2Markets sadržava informacije koje su vam potrebne za trgovinu s trećim zemljama, primjerice o carinama, porezima, procedurama, formalnostima i zahtjevima, pravilima o podrijetlu, izvoznim mjerama, statističkim podacima, trgovinskim preprekama te mnoge druge. Usto omogućuje pristup ključnim informacijama potrebnima za trgovinu uslugama te za ulaganja i javnu nabavu u trećim zemljama. Ovdje također možete saznati više o trgovinskim sporazumima EU-a i kako iskoristiti pogodnosti koje iz njih proizlaze te se informirati o iskustvima uspješnih poduzeća koja su to učinila. Access2Markets tu je da vama i vašem poduzeću pomogne pri uvozu i izvozu.

My Trade Assistant

Uključujući Rules of Origin Self-Assessment

Izjava o odricanju od odgovornosti

Izjava o odricanju od odgovornosti:
Rezultati dobiveni iz ove baze podataka nisu službeni. Poduzimaju se mjere kako bi se osigurala točnost informacija i podataka u bazi podataka, ali ni Europska komisija ni pružatelji podataka ne mogu preuzeti odgovornost za omaške ili propuste. Za informacije i podatke u određenim odjeljcima vrijede posebni uvjeti za dobivanje dozvole, za detaljne informacije vidjeti izvori i autorska prava. Nastavljanjem i pregledom podataka pristajete na ove uvjete.

Odaberite zemlju podrijetla
Odaberite zemlju odredišta

Jedinstvena ulazna točka

Jedinstvena ulazna točka prva je točka za kontakt u Glavnoj upravi za trgovinu Europske komisije kojoj se mogu obratiti svi dionici iz EU-a koji se suočavaju s problemima u pogledu pristupa tržištu u trećim zemljama ili koji utvrde neusklađenost s obvezama održivosti.

Odjeljak s izdvojenim sadržajem

Najnovije

Tarife

Formalnosti

Porezi

Prikaži stranicu s najnovijim izmjenama
Podijelite ovu stranicu: