Access2Markets

Izvoz iz EU-a, uvoz u EU
– sve što trebate znati

Access2Markets sadržava informacije koje su vam potrebne za trgovinu s trećim zemljama, primjerice o carinama, porezima, procedurama, formalnostima i zahtjevima, pravilima o podrijetlu, izvoznim mjerama, statističkim podacima, trgovinskim preprekama te mnoge druge. Usto omogućuje pristup ključnim informacijama potrebnima za trgovinu uslugama te za ulaganja i javnu nabavu u trećim zemljama. Ovdje također možete saznati više o trgovinskim sporazumima EU-a i kako iskoristiti pogodnosti koje iz njih proizlaze te se informirati o iskustvima uspješnih poduzeća koja su to učinila. Access2Markets tu je da vama i vašem poduzeću pomogne pri uvozu i izvozu.

My Trade Assistant

Uključujući Rules of Origin Self-Assessment

Izjava o odricanju od odgovornosti

Izjava o odricanju od odgovornosti:
Rezultati dobiveni iz ove baze podataka nisu službeni. Poduzimaju se mjere kako bi se osigurala točnost informacija i podataka u bazi podataka, ali ni Europska komisija ni pružatelji podataka ne mogu preuzeti odgovornost za omaške ili propuste. Za informacije i podatke u određenim odjeljcima vrijede posebni uvjeti za dobivanje dozvole, za detaljne informacije vidjeti izvori i autorska prava. Nastavljanjem i pregledom podataka pristajete na ove uvjete.

Odaberite zemlju podrijetla
Odaberite zemlju odredišta

Single Entry Point

Are you facing trade barriers? Contact us for help

Jedinstvena ulazna točka prva je točka za kontakt u Glavnoj upravi za trgovinu Europske komisije kojoj se mogu obratiti svi dionici iz EU-a koji se suočavaju s problemima u pogledu pristupa tržištu u trećim zemljama ili koji utvrde neusklađenost s obvezama održivosti.

Odjeljak s izdvojenim sadržajem

Events

Novosti

Najnovije

Tarife

Formalnosti

Porezi

Podijelite ovu stranicu: