Access2Markets

Exportera från EU, importera till EU
– allt du behöver veta

Tack vare Access2Markets får du den information du behöver när du handlar med länder utanför EU, t.ex. om tullar, avgifter, förfaranden, formaliteter och krav, ursprungsregler, exportåtgärder, statistik och handelshinder. Du får också tillgång till viktig information som behövs för handel med tjänster och för investeringar och upphandling i länder utanför EU. Du kan även läsa om EU:s handelsavtal och hur du kan dra nytta av dem och läsa berättelser om framgångsrika företag som använder dem. Access2Markets finns här för att hjälpa dig och ditt företag att importera och exportera.

Min handelsassistent

Inklusive Rules of Origin Self-Assessment

Ansvarsfriskrivning

Ansvarsfriskrivning:
Rapporterna från den här databasen är inte officiella. Vi försöker se till att informationen och datan i databasen är korrekt, men EU-kommissionen eller uppgiftslämnarna tar inget ansvar för eventuella oavsiktliga fel eller utelämnanden. Informationen och datan i vissa sektioner omfattas av specifika licensvillkor. Läs mer om källor och upphovsrätt. Genom att fortsätta och titta på uppgifterna godkänner du dessa villkor.

Välj Från land
Välj Till land

Single Entry Point

Are you facing trade barriers? Contact us for help

Den gemensamma kontaktpunkten är din första kontaktpunkt inom EU-kommissionens handelsavdelning om du som EU-aktör har problem med marknadstillträde i länder utanför EU eller upptäcker att hållbarhetsåtagandena inte efterlevs.

Avsnitt med höjdpunkter

Events

Nyheter

Senaste uppdateringar

Tullar

Formaliteter

Skatter

Dela sidan: