Access2Markets

Vienti EU:sta, tuonti EU:hun
– Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Access2Markets-sivuston kautta löytyy tietoa kolmansien maiden kanssa käytävään kauppaan liittyvistä asioista, kuten tulleista, veroista, menettelyistä, muodollisuuksista ja vaatimuksista, alkuperäsäännöistä, vientitoimenpiteistä, tilastoista ja kaupan esteistä. Sivustolta löytyy myös keskeiset tiedot, joita tarvitaan palvelukaupassa sekä sijoituksissa ja hankinnoissa kolmansissa maissa. Sillä kerrotaan myös siitä, mitä etua EU:n kauppasopimuksista on, ja esitellään esimerkkitapauksia kauppasopimuksia hyödyntäneistä yrityksistä. Access2Markets helpottaa yrityksesi tuontia ja vientiä.

EU:n vienti-/tuontiassistentti

& Rules of Origin Self-Assessment

Vastuuvapauslauseke

Vastuuvapauslauseke:
Tästä tietokannasta saatavat raportit eivät ole virallisia. Euroopan komissio ja tietojen antajat ovat pyrkineet varmistamaan tietokannassa olevien tietojen ja datan oikeellisuuden. Ne eivät kuitenkaan vastaa tahattomista virheistä tai mahdollisista puutteista. Tietyissä kohdissa oleviin tietoihin ja dataan sovelletaan erityisiä lupaehtoja. Tarkempia tietoja on kohdassa Lähteet ja tekijänoikeudet. Jatkamalla ja katselemalla tietoja hyväksyt nämä ehdot.

Valitse Maa (mistä)
Valitse Maa (mihin)

Keskitetty asiointipiste

Do you have trade barriers? contact us we can help you

Keskitetty asiointipiste on Euroopan komission kauppapolitiikan pääosaston yhteyspiste kaikille EU:n sidosryhmille, joilla on markkinoillepääsyyn liittyviä ongelmia kolmansissa maissa tai jotka toteavat, että kestävyyssitoumuksia ei noudateta.

Korostetut elementit

Uutiset

 • Uutiset 04 syyskuuta 2023

  Uudet tiedot saatavilla ROSAssa

  PEM-sopimusta koskevat tiedot ovat saatavilla monikielisenä ROSAssa. Uudet tiedot koskevat sekä PEM- että PEM-siirtymäkautta seuraavilla aloilla: Albania, Bosnia ja Hertsegovina, Egypti, Färsaaret, Georgia, Jordania, Kosovo, Moldova, Montenegro, Pohjois-Makedonia, Palestiina, Serbia, Sveitsi ja Ukraina.

 • Uutiset 18 elokuuta 2023

  Uusia tietoja saatavilla olevista palveluista ja investoinneista

  Palvelu- ja investointiavustaja antaa uutta tietoa! Löydät nyt vaatimukset, jotka sinun on täytettävä, jos haluat viedä ympäristöpalveluja, tutkimus- ja kehittämispalveluja, valmistuspalveluja tai kuriiripalveluja Kanadaan.

 • Uutiset 02 elokuuta 2023

  Rekisteröityjen viejien antamien alkuperävakuutusten kattama EU:n etuuskohteluun oikeutettu tuonti Ghanasta

  EU:n toimijoiden, jotka haluavat soveltaa EU:n ja Ghanan talouskumppanuussopimuksen mukaista tullietuuskohtelua Ghanasta peräisin olevien tuotteiden tuonnissa EU:hun, on 20. elokuuta 2023 alkaen esitettävä kauppalaskuilmoitus.

Tuoreimmat päivitykset

Tullit

Muodollisuudet

Verot

Jaa tämä sivu: