Access2Markets

Vienti EU:sta, tuonti EU:hun
– Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Access2Markets-sivuston kautta löytyy tietoa kolmansien maiden kanssa käytävään kauppaan liittyvistä asioista, kuten tulleista, veroista, menettelyistä, muodollisuuksista ja vaatimuksista, alkuperäsäännöistä, vientitoimenpiteistä, tilastoista ja kaupan esteistä. Sivustolta löytyy myös keskeiset tiedot, joita tarvitaan palvelukaupassa sekä sijoituksissa ja hankinnoissa kolmansissa maissa. Sillä kerrotaan myös siitä, mitä etua EU:n kauppasopimuksista on, ja esitellään esimerkkitapauksia kauppasopimuksia hyödyntäneistä yrityksistä. Access2Markets helpottaa yrityksesi tuontia ja vientiä.

EU:n vienti-/tuontiassistentti

& Rules of Origin Self-Assessment

Vastuuvapauslauseke

Vastuuvapauslauseke:
Tästä tietokannasta saatavat raportit eivät ole virallisia. Euroopan komissio ja tietojen antajat ovat pyrkineet varmistamaan tietokannassa olevien tietojen ja datan oikeellisuuden. Ne eivät kuitenkaan vastaa tahattomista virheistä tai mahdollisista puutteista. Tietyissä kohdissa oleviin tietoihin ja dataan sovelletaan erityisiä lupaehtoja. Tarkempia tietoja on kohdassa Lähteet ja tekijänoikeudet. Jatkamalla ja katselemalla tietoja hyväksyt nämä ehdot.

Valitse Maa (mistä)
Valitse Maa (mihin)

Single Entry Point

Are you facing trade barriers? Contact us for help

Keskitetty asiointipiste on Euroopan komission kauppapolitiikan pääosaston yhteyspiste kaikille EU:n sidosryhmille, joilla on markkinoillepääsyyn liittyviä ongelmia kolmansissa maissa tai jotka toteavat, että kestävyyssitoumuksia ei noudateta.

Korostetut elementit

Events

Uutiset

Tuoreimmat päivitykset

Tullit

Muodollisuudet

Verot

Jaa tämä sivu: