Saavutettavuusseloste

Tämä toteamus koskee URL-osoitteella julkaistua sisältöä: https://trade.ec.europa.eu/access-to-markets

Tätä selostetta ei sovelleta muihin sen aliverkkotunnuksella julkaistuihin verkkosivustoihin tai niiden sisältöön. Kaikilla verkkosivustoilla ja niiden sisällöllä on oma saavutettavuusselosteensa.

Tätä verkkosivustoa hallinnoi kauppapolitiikan pääosaston yksikkö F1 ”Yhtenäinen yhteyspiste täytäntöönpanoa, markkinoille pääsyä ja pk-yrityksiä varten”. Se on suunniteltu käytettäväksi mahdollisimman monille ihmisille, myös vammaisille.

Käyttäjän pitäisi voida

 • suurentaa 200 %:iin ilman ongelmia
 • navigoida suurimmassa osassa verkkosivustoa pelkkää näppäimistöä käyttäen
 • navigoida suurimmassa osassa verkkosivustoa nykyaikaisella ruudunlukijalla ja puheentunnistusohjelmistolla (tietokoneella tai puhelimitse)

Tämä verkkosivusto on suunniteltu siten, että se on verkkosivustoja ja mobiilisovelluksia koskevan teknisen standardin EN 301549, v.3.2.1 mukainen. Tämä vastaa tarkasti verkkosisällön saavutettavuusohjeiden (WCAG) version 2.1 tasoa ”AA”.

Vaatimustenmukaisuuden tila

Tämä verkkosivusto on täysin teknisen standardin EN 301549 v.3.2.1 ja verkkosisällön saavutettavuusohjeiden (WCAG) 2.1. tason AA mukainen. Lisätietoja on sisällössä, joka ei ole saatavilla.

Verkkosivustoa testattiin viimeksi 19. huhtikuuta 2023.

Saavutettavuusselosteen laadinta

Lausumaa tarkistettiin 19. huhtikuuta 2023.

Kauppapolitiikan pääosaston yksikkö R3 arvioi itsearvioinnin avulla Access2Markets-sivuston direktiivin (EU) 2016/2102 vaatimusten mukaisuutta.

Palaute


Otamme vastaan palautetta Access2Markets-sivuston saavutettavuudesta. Jos huomasit puutteita saavutettavuudessa, ota yhteyttä verkkosivuston ylläpitäjään:

 • Sähköpostiosoite: TRADE-SERVICE-DESK@ec.europa.eu
 • Palautelomake: https://trade.ec.europa.eu/access-to-markets/en/contact-form

Yritämme vastata palautteeseen 15 työpäivän kuluessa siitä, kun asiasta vastaava komission yksikkö on vastaanottanut tiedustelun.

Yhteensopivuus selaimien ja avustavan teknologian kanssa

Access2Markets - verkkosivusto on suunniteltu yhteensopivaksi seuraavien avustavien teknologioiden kanssa:

 • Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge
 • Yhdessä JAWS:n, NVDA:n ja VoiceOverin viimeisimpien versioiden kanssa.

Tekniset eritelmät

Access2Markets- verkkosivuston saavutettavuus riippuu seuraavista tekniikoista, jotka toimivat verkkoselaimen ja tietokoneellenne asennettujen avustavien teknologioiden tai lisälaitteiden yhdistelmän kanssa:

 • HTML
 • WAI-ARIA
 • CSS
 • JavaScript

Ei-saavutettava sisältö

Vaikka pyrimme parhaiten varmistamaan Access2Markets- sivuston saavutettavuuden, olemme tietoisia joistakin rajoituksista. Jäljempänä on kuvaus tunnetuista rajoituksista. Ota yhteyttä verkkosivuston ylläpitäjään, jos havaitset jonkin saavutettavuusongelman, jota ei ole seuraavassa luettelossa.

Access2Markets- verkkosivuston tiedossa olevat rajoitukset:

 1. Jotkin PDF-muodossa olevat asiakirjat eivät ole saatavilla
 2. Joissakin videoissa ei ole tekstejä
Jaa tämä sivu: