Toegankelijkheidsverklaring

Deze verklaring is van toepassing op inhoud die onder de URL is gepubliceerd: https://trade.ec.europa.eu/access-to-markets

De verklaring is niet van toepassing op andere inhoud of websites die op een van de subdomeinen worden gepubliceerd. Deze websites en de inhoud ervan krijgen hun eigen specifieke toegankelijkheidsverklaring.

Deze website wordt beheerd door DG Handel, eenheid F1 „Eén toegangspunt voor handhaving, markttoegang en kmo’s”. Zij is ontworpen om door zo veel mogelijk mensen, waaronder mensen met een handicap, te worden gebruikt.

Het moet mogelijk zijn om:

 • probleemloos tot 200 % in te zoomen
 • de meeste informatie te vinden op de website door alleen een toetsenbord te gebruiken
 • de meeste informatie op de website te vinden door een moderne schermlezer en spraakherkenningssoftware (op uw computer of telefoon) te gebruiken

Deze website is ontworpen om te voldoen aan de technische norm voor websites en mobiele apps, EN 301 549, v.3.2.1. Dit komt grotendeels overeen met niveau AA van de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) versie 2.1.

Nalevingsstatus

Deze website voldoet volledig aan de technische norm EN 301 549 v.3.2.1 en de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1 Level AA. Zie Niet-toegankelijke inhoud voor meer informatie.

De website is voor het laatst getest op 19 april 2023.

Opstelling van deze toegankelijkheidsverklaring

Deze verklaring is op 19 april 2023 opnieuw bezien.

De beoordeling van de conformiteit van de website Access2Markets met de vereisten van Richtlijn (EU) 2016/2102 is uitgevoerd met een zelfbeoordeling door DG Handel, eenheid R3.

Opmerkingen


Wij zijn blij met uw feedback over de toegankelijkheid van de website Access2Markets. Laat het ons weten als u toegankelijkheidsproblemen bent tegengekomen:

 • E-mail: TRADE-SERVICE-DESK@ec.europa.eu
 • Feedbackformulier: https://trade.ec.europa.eu/access-to-markets/en/contact-form

De bevoegde dienst van de Commissie probeert binnen 15 werkdagen op uw feedback te reageren.

Compatibiliteit met browsers en hulptechnologie

De website Access2Markets is ontworpen om compatibel te zijn met de volgende hulptechnologieën:

 • Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge
 • In combinatie met de meest recente versies van JAWS, NVDA en VoiceOver.

Technische specificaties

De toegankelijkheid van de website Access2Markets is afhankelijk van de volgende technologieën om te werken met de specifieke combinatie van webbrowser en ondersteunende technologieën of plug-ins die op uw computer zijn geïnstalleerd:

 • HTML
 • WAI-ARIA
 • CSS
 • JavaScript

Niet-toegankelijke inhoud

Ondanks onze inspanningen om de toegankelijkheid van de website Access2Markets te waarborgen, zijn wij ons bewust van een aantal beperkingen. Hieronder volgt een beschrijving van de bekende beperkingen. Neem contact met ons op als u op een probleem stuit dat hieronder niet is vermeld.

Bekende beperkingen voor de website Access2Markets:

 1. Sommige documenten in pdf-formaat zijn niet toegankelijk
 2. Sommige video’s bevatten geen onderschriften
Deze pagina delen:

Snelle links