Hozzáférhetőségi nyilatkozat

Az Access2markets több alrendszerből álló rendszer. Ez az akadálymentesítési értékelés a következő URL-eken közzétett tartalomra vonatkozik:

Nem vonatkozik az aldomainjeiben közzétett egyéb tartalmakra vagy webhelyekre. Ezeknek a weboldalaknak és tartalmuknak saját akadálymentesítési nyilatkozatuk lesz.

Ezt a weboldalt a Kereskedelmi Főigazgatóság F1 egysége („Egységes belépési pont a végrehajtás, a piacra jutás és a kkv-kszámára”) kezeli. Úgy tervezték, hogy a lehető legtöbb ember használja, beleértve a fogyatékkal élőket is.

Képesnek kell lennie arra, hogy:

 • gond nélkül zoomolhat akár 200%-ra
 • navigálhat a webhely nagy részén, csak billentyűzet használatával
 • navigáljon a webhely nagy részén egy modern képernyőolvasó és beszédfelismerő szoftver segítségével (számítógépén vagy telefonján)

Ezt a weboldalt úgy alakították ki, hogy megfeleljen a weboldalakra és mobilalkalmazásokra vonatkozó EN 301 549 szabvány 3.2.1. v. pontjának. Ez szorosan követi a Webtartalom-akadálymentesítési Útmutató (WCAG) 2.1. verziójának „AA” szintjét.

Megfelelési állapot

Ez a weboldal teljes mértékben megfelel az EN 301 549 v.3.2.1. műszaki szabványnak és a Webtartalom-akadálymentesítési Útmutató (WCAG) 2.1. AA szintjének. További részletekért lásd: Nem hozzáférhető tartalom.

A weboldalt legutóbb 2024. május 28-án tesztelték.

E nyilatkozat elkészítése

Ezt a nyilatkozatot 2024. május 28-án felülvizsgálták.

Annak értékelése, hogy az Access2Markets weboldal megfelel-e az (EU) 2016/2102 irányelv követelményeinek, a Kereskedelmi Főigazgatóság R3. egységének önértékelésével történt.

Visszajelzés


Üdvözöljük az Access2Markets webhely akadálymentességével kapcsolatos visszajelzéseit. Kérjük, tudassa velünk, ha akadálymentesítési akadályokkal szembesül:

 • E-mail cím: TRADE-SERVICE-DESK@ec.europa.eu
 • Visszajelzési űrlap: https://trade.ec.europa.eu/access-to-markets/hu/contact-form

Igyekszünk a megkeresésnek a Bizottság illetékes szervezeti egysége általi kézhezvételétől számított 15 munkanapon belül válaszolni a visszajelzésekre.

Böngészőkkel és kisegítő technológiákkal való kompatibilitás

Az Access2Markets webhelyet úgy tervezték, hogy kompatibilis legyen a következő támogató technológiákkal:

 • Mozilla Firefox, Google Chrome és Microsoft Edge
 • A JAWS, az NVDA és a VoiceOver legújabb verzióival kombinálva.

Műszaki előírások

Az Access2Markets webhely akadálymentessége a következő technológiákra támaszkodik a webböngésző és a számítógépre telepített kisegítő technológiák vagy beépülő modulok adott kombinációjának használatához:

 • HTML
 • WAI-ARIA
 • CSS
 • JavaScript

Nem hozzáférhető tartalom

Annak ellenére, hogy mindent megteszünk az Access2Markets webhely akadálymentességének biztosítása érdekében, tisztában vagyunk bizonyos korlátozásokkal. Az alábbiakban ismertetjük az ismert korlátokat. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha olyan problémával találkozik, amely nem szerepel az alábbiakban.

Az Access2Markets webhely ismert korlátai:

 1. Egyes PDF formátumú dokumentumok nem érhetők el
 2. Egyes videók nem tartalmaznak feliratokat
Oldal megosztása:

Gyorshivatkozások