Áruk

Ez a szakasz ismerteti azokat az üzleti koncepciókat és folyamatokat, amelyeket Önnek ismernie kell, amikor árukkal kíván kereskedni. A szolgáltatások kereskedelmére vonatkozó fogalmakat külön külön szakasz tartalmazza.

 

Ez a szakasz a webportál más részeiben található információkat egészíti ki, különösen a következő dokumentumokban:

  • A „Piacok” szekció – amely tájékoztatást nyújt az egyes országokkal kötött uniós kereskedelmi megállapodások és kereskedelmi megállapodások szerinti kereskedelmi feltételekről
  • Kereskedelmi asszisztensem —, aki részletes információkkal szolgál egy adott termék (áru) egyes országok közötti forgalmazásához

Az alapfogalmak kidolgozása mellett a szakasz gyakorlati útmutatókat is tartalmaz az árukereskedelemről és a kereskedelmi forgalomról.

  • Az árukereskedelem megkezdése: ez a szakasz annak felmérésére szolgál, hogy vállalata kész-e külföldön kereskedni, és segít megérteni az áruk behozatali/kiviteli folyamatának alapjait.
  • Statisztika: ez a szakasz a termékek kereskedett értékére és mennyiségére vonatkozó múltbeli adatokat mutatja be, amikor a kereskedés egy vagy több uniós ország és egy nem uniós ország között zajlott.
Oldal megosztása:

Gyorshivatkozások