Az Access2Markets-ről

Termékeket vagyszolgáltatásokat kíván exportálni vagy importálni? Tudni szeretné, hogy milyen kötelezettségeket kell fizetni, illetve milyen szabályokat kell követnie?

Ha Ön olyan kisvállalkozás, amely nemzetközivé kíván válni, az Access2Markets az Ön számára elérhető.

Ez a webportál a Piacrajutási Adatbázist, az uniós kereskedelmi ügyfélszolgálatot és sokkal többet egyetlen eszközben egyesíti. Akár csak induló, akár tapasztalt kereskedőről van szó, mindenre szükségünk van.  Tekintse meg a bevezetésről készült videót

Az Access2Markets minden szükséges ismerettel rendelkezik a vámokról, adókról, termékszabályokról és követelményekről valamennyi uniós ország és a világ több mint 120 piaca tekintetében.

Nézze meg az információs terméket termékenként a Saját Kereskedelmi Asszisztens (Saját kereskedelmi asszisztens) menüpontban.

Minden termék kóddal rendelkezik. Az Access2Markets oldalon található. A kódra lesz szüksége ahhoz, hogy tudja, milyen vámokat és nemzeti vagy helyi adókat kell fizetnie.

Nézzen utána, milyen eljárásokat és alaki követelményeket kell követni.

Az Access2Markets termékenkénti szabályokat és követelményeket sorol fel.

Nehéz megérteni az Ön termékére vonatkozó származási szabályokat? Az Access2Markets önértékelési eszköze, a ROSA segít Önnek!

Ha csak elkezdődik, a lépésről lépésre összeállított útmutatók ismertetik az áruk és szolgáltatások teljes import-kiviteli folyamatát.

Az importtalvagy a kivitellel kapcsolatos problémákkalkell szembenéznie?

Tájékoztasson bennünket arról, hogy egy adott piacon akadályokba ütközik-e, vagy tekintse meg adatbázisunkban a meglévő akadályokat.

Dióhéjban az összes uniós kereskedelmi megállapodás. Látogasson el arra, hogy az Ön vállalkozása hogyan profitálhat ezek előnyeiből. Az Access2Markets a származási szabályokkal, az uniós szellemi tulajdon védelmével, a beruházásokkal, a közbeszerzési piacokkal és még sok egyéb részlettel felsorolja ezeket.

Igényeljen vámkedvezményt. A kedvezményes vámtarifában való részesüléshez Önnek be kell nyújtania a megfelelő dokumentumokat az importáló ország vámhatóságainak. Minden egyes uniós kereskedelmi megállapodás felsorolja a szükséges dokumentumokat. Nézzen utána, hogyan kell igazolnia terméke származását, illetve hogy „regisztrált exportőrnek” kell-e lennie?

Hogyan hozható forgalomba a terméke?

Az Access2Markets rendelkezik minden szükséges információval, legyen szó a gépek megfelelőségértékelési tanúsítványairól, az akvakultúra-termékek egészségügyi bizonyítványairól vagy a feldolgozott élelmiszerek címkézéséről.

Az Access2Markets rendelkezik az uniós országok és más országok vámhatóságainak és egyéb hatóságainak elérhetőségi adataival.

Oldal megosztása:

Gyorshivatkozások