Tietoa Access2Markets-verkkotyökalusta

Haluatko viedä tai tuoda tuotteita tai palveluja? Haluat tietää, mitä tulleja on maksettava tai mitä sääntöjä on noudatettava?

Jos olet pieni yritys, joka haluaa kansainvälistyä, Access2Markets on sinulle tarkoitettu.

Tämä verkkoportaali yhdistää markkinoillepääsyä koskevan tietokannan, EU:n kaupan neuvontapalvelun ja paljon enemmän yhdeksi välineeksi. Riippumatta siitä, oletko juuri aloittava tai kokenut kauppias, meillä on kaikki tarvitsemasiKatso johdantovideo

Access2Markets-sivustolla on kaikki tiedot tulleista, veroista, tuotesäännöistä ja -vaatimuksista kaikissa EU-maissa ja yli 120 muulla markkina-alueella eri puolilla maailmaa.

Hae tietotuotetta tuotekohtaisesti Oma kauppaavustaja.

Jokaisella tuotteella on koodi. Se löytyy Access2Markets-sivustolta. Tarvitset koodin, josta käy ilmi, mitä tulleja ja kansallisia tai paikallisia veroja sinun on maksettava.

Lue lisää, mitä menettelyjä ja muodollisuuksia on noudatettava.

Access2Markets sisältää tuotesäännöt ja -vaatimukset tuotteittain.

Onko sinulla vaikeuksia ymmärtää tuotteenne alkuperäsääntöjä? Access2Markets’ itsearviointityökalu, ROSA auttaa sinua!

Jos olet juuri aloittanut toimintansa, vaiheittaisissa oppaissa kuvataan tavaroiden ja palvelujen tuonti- ja vientiprosessia kokonaisuudessaan.

Onko tuonti- tai vientiongelmia?

Kerro meille, onko tietyillä markkinoilla esteitä, tai tutustu olemassa oleviin esteisiin tietokannassamme.

Kaikki EU:n kauppasopimukset lyhyesti. Näe, miten yrityksesi voi hyötyä niistä. Access2Markets-sivustossa luetellaan kaikki alkuperäsäännöt, EU:n teollis- ja tekijänoikeuksien suojelu, investoinnit, julkisten hankintojen markkinat jne.

Haet tullinalennusta. Alennetun tariffinsaamiseksi sinun on toimitettava oikeat asiakirjat tuojamaan tulliviranomaisille. Jokaisessa EU:n kauppasopimuksessa luetellaan tarvittavat asiakirjat. Tarkista, miten tuotteen alkuperä voidaan todistaa vai onko sinun oltava ”rekisteröity viejä”?

Mitentuote saatetaanmarkkinoille?

Access2Marketsilla on kaikki tarvittavat tiedot, kuten koneiden vaatimustenmukaisuuden arviointitodistukset, vesiviljelytuotteiden terveystodistukset tai jalostettujen elintarvikkeiden merkinnät.

Access2Marketsilla on tulliviranomaisten ja muiden viranomaisten yhteystiedot EU-maissa ja ulkomailla.

Jaa tämä sivu: