Verkkotyökalut ja -palvelut pienille yrityksille

Verkkotyökalut ja -palvelut pienille yrityksille

Palvelut pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)

Tietoa messuista

  • AUMA:n messuja koskeva tietokanta, joka sisältää tietoja kauppamessuista Saksassa ja maailmanlaajuisesti ja jonka on toimittanut AUMA, Saksan reilun teollisuuden järjestö, ja jossa on yksityiskohtaisia tietoja tapahtumista, kuten päivämääristä, jakelutiedoista, tilastoista ja siitä, miten messuihin ja tapahtumien järjestäjiin voidaan ottaa yhteyttä.

Kauppasopimusten pienet ja keskisuuret luvut

Kaikkiin uusiin kauppasopimuksiin sisällytetään pk-yrityksiä koskeva luku, jos kumppanimaa suostuu siihen. Tämä mahdollistaisi paremman tietojenvaihdon markkinoillepääsyyn liittyvistä kysymyksistä sekä hedelmällisen yhteistyön komission ja kumppanimaan välillä käsitellessään pk-yrityksiin liittyviä kysymyksiä kauppasopimuksessa.

Lisäksi EU:n ja Kanadan laaja-alaisen talous- ja kauppasopimuksen (CETA) sekakomitea sopi 26. syyskuuta 2018 erityisessä pk-yrityksiä koskevassa suosituksessa, että kumpikin osapuoli antaa toisen osapuolen pk-yrityksille verkossa tietoa CETA-sopimuksesta ja markkinoille pääsystä ja että kummankin osapuolen pk-yritysten yhteyspiste toimii yhdessä pk-yrityksiä koskevien erityiskysymysten ratkaisemiseksi.

Ota meihin yhteyttä

Tällä verkkosivustolla voi esittää pk-yrityksiin, markkinoille pääsyyn ja tietoihin liittyviä kysymyksiä yhteydenottolomakkeella.

Jaa tämä sivu: