Verkkotyökalut ja -palvelut pienille yrityksille

Verkkotyökalut ja -palvelut pienille yrityksille

Palvelut pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille)

Tietoa messuista

  • AUMA:n kauppamessuja koskevan tietokannan tiedot Saksassa ja maailmanlaajuisesti toimivista messuista, jotka on toimittanut Saksan messujen yhdistys AUMA, jossa on yksityiskohtaisia tietoja tapahtumista, kuten päivämääristä, jakelusta, tilastoista ja yhteydenotosta messuihin ja tapahtumien järjestäjiin.

Kauppasopimusten pienet ja keskisuuret luvut

Kaikkiin uusiin kauppasopimuksiin sisällytetään pk-yrityksiä koskeva luku, jos kumppanimaa suostuu siihen. Tämä mahdollistaisi paremman tietojenvaihdon markkinoillepääsyyn liittyvistä kysymyksistä sekä hedelmällisen yhteistyön komission ja kumppanimaan välillä, kun kauppasopimuksessa käsitellään pk-yrityksiin liittyviä kysymyksiä.

Lisäksi 26 päivänä syyskuuta 2018 EU:n ja Kanadan laaja-alaisen talous- ja kauppasopimuksen (CETA) sekakomitea sopi erillisessä pk-yrityksiä koskevassa suosituksessa, että kumpikin osapuoli antaa toisen osapuolen pk-yrityksille verkossa tietoa CETA-sopimuksesta ja markkinoille pääsystä ja että kummankin osapuolen pk-yritysten yhteyspiste toimii yhdessä pk-yrityksiä koskevien erityisongelmien ratkaisemiseksi.

Ota yhteyttä

Voit vastata pk-yrityksiin, markkinoille pääsyyn ja kauppaan liittyviin kysymyksiin osoitteessa TRADE-MARKET-ACCESS@ec.europa.eu tai esittää yleisiä kysymyksiä Access2Markets-verkkosivustolla olevalla yhteydenottolomakkeella.

Jaa tämä sivu:

Linkit