Относно Acces2Markets

Искате да изнасяте или внасяте продукти или услуги? Искате да знаете какви задължения да плащате или какви правила да спазвате?

Ако сте малък бизнес, който търси интернационализация, Access2Markets е за вас.

Този уеб портал обединява базата данни за достъп до пазари, бюрото на ЕС за съдействие в областта на търговията и много повече в един инструмент. Независимо дали просто започвате работа или опитен търговец, имаме всичко, от което се нуждаете.  Гледайте въведения видеоклип

Access2Markets разполага с всичко, което трябва да знаете за митата, данъците, продуктовите правила и изисквания за всички държави от ЕС и за над 120 други пазара по света.

Разгледайте информационния продукт по продукти в „Моят търговски асистент“.

Всеки продукт има код. Можете да го намерите на Access2Markets. Ще ви е необходим код, за да знаете какви мита и национални или местни данъци трябва да платите.

Научете какви процедури и формалности трябва да следвате.

Access2Markets изброява продуктовите правила и изисквания по продукти.

Трудно ли сте да разберем правилата за произход на вашия продукт? Инструментът Access2Markets за самооценка, ROSA ще ви помогне!

Ако просто започнете, нашитеръководства стъпка по стъпка описват целия процес на внос и износ на стоки и услуги.

Изправени пред проблеми, свързани свноса или износа?

Уведомете ни дали се сблъсквате с пречки на конкретен пазар или разгледайте съществуващите пречки в нашата база данни.

Всички търговски споразумения на ЕС накратко. Вижте как вашето предприятие може да се възползва от тях. Access2Markets ги изброява с подробности за правилата за произход, защитата на интелектуалната собственост на ЕС, инвестициите, пазарите на обществени поръчки и много други.

Поискайте отстъпка от митото. За да се възползвате от намалената тарифа, трябва да представите правилните документи на митническите органи на страната вносител. Във всяко търговско споразумение на ЕС са изброени документите, от които се нуждаете. Проверете как да докажете произхода на вашия продукт или ако трябва да бъдете „регистриран износител“?

Как да пуснете вашия продукт на пазара?

Access2Markets разполага с цялата информация, от която се нуждаете, независимо дали става въпрос за сертификати за оценяване на съответствието за машини, здравни сертификати за продукти от аквакултури или етикетиране за преработени храни.

Access2Markets разполага с координати за връзка с митническите и други публични органи в държавите от ЕС и в чужбина.

Споделяне на тази страница:

Бързи връзки