Varer

I dette afsnit præsenteres de forretningskoncepter og -processer, som du bør være bekendt med, når du overvejer at handle med varer. Koncepter vedrørende handel med tjenesteydelser er udviklet i et særskilt særligt afsnit.

 

Dette afsnit supplerer de oplysninger, der findes på andre dele af webportalen, navnlig i

  • afsnittet om markeder — der informerer om betingelserne for handel i henhold til EU's handelsaftaler og handelsaftaler med bestemte lande
  • Min handelsassistent — som giver detaljerede oplysninger om handel med et bestemt produkt (varer) mellem bestemte lande

Ud over at udvikle de grundlæggende begreber indeholder afsnittet også praktiske vejledninger om handel med varer og oplysninger om handelsstrømme.

  • Atkomme i gang med at handle med varer: dette afsnit hjælper dig med at vurdere, om din virksomhed er klar til at handle i udlandet, og hjælper dig med at forstå de grundlæggende elementer i processen med import/eksport af varer.
  • Statistikker: i dette afsnit præsenteres historiske data om produkters handlede værdier og mængder, når der var tale om handel mellem et eller flere EU-lande og et land uden for EU.
Del denne side: