Access2Markets

Uitvoeren uit de EU, invoeren naar de EU
— alles wat u moet weten

Met Access2Markets krijgt u toegang tot de informatie die u nodig hebt om handel te drijven met derde landen, zoals informatie over in- en uitvoerrechten, belastingen, procedures, formaliteiten en voorschriften, oorsprongsregels, uitvoermaatregelen, statistieken, handelsbelemmeringen en nog veel meer. U hebt ook toegang tot essentiële informatie over de handel in diensten en over investeringen en aanbestedingen in derde landen. U kunt ook meer te weten komen over de EU-handelsovereenkomsten en hoe u daarvan de vruchten kunt plukken, en verhalen lezen over succesvolle ondernemingen die hier al gebruik van maken. Access2Markets is er om u en uw bedrijf te helpen bij uw in- en uitvoer.

My Trade Assistant

Inclusief Rules of Origin Self-Assessment

Disclaimer

Disclaimer:
De met deze database verkregen rapporten hebben geen officiële status. De informatie en data in deze database zijn met zorg samengesteld, maar de Europese Commissie en de dataverstrekkers zijn niet aansprakelijk voor onjuiste of ontbrekende informatie. Voor de informatie en data in sommige rubrieken gelden speciale licentievoorwaarden. Bekijk de Bronnen en auteursrechten voor meer informatie. Door verder te gaan en de data in te zien, verklaart u zich akkoord met deze voorwaarden.

Selecteer land waaruit
Selecteer land waarheen

Single Entry Point

Do you have trade barriers? contact us we can help you

Het centrale toegangspunt is het eerste aanspreekpunt binnen het directoraat-generaal Handel van de Europese Commissie voor alle betrokkenen in de EU die problemen ondervinden met de markttoegang in derde landen of die constateren dat duurzaamheidsverbintenissen niet worden nageleefd.

In de schijnwerper

Events

Nieuws

 • Nieuws 29 nov 2023

  De overgangsregels voor Oekraïne bevinden zich nu in ROSA

  De overgangsregels zullen met ingang van 1 december 2023 van toepassing zijn op de handel tussen Oekraïne en de EU.

 • Nieuws 15 nov 2023

  Nieuw Access2Conformiteitsinstrument

  De Access2Markets bevat nu een nieuw instrument Access2Conformiteit dat exporteurs in staat stelt na te gaan of uitgevoerde producten in Europa kunnen worden getest en gecertificeerd, in plaats van deze procedures (opnieuw) uit te voeren op de uitvoerbestemming.

 • Nieuws 17 okt 2023

  Beperking van microplastics in de EU vanaf 17 oktober 2023

  Met ingang van 17 oktober 2023 beperkt Verordening (EU) 2023/2055 synthetische polymeermicrodeeltjes als zodanig of opzettelijk aan mengsels toegevoegd met als doel de emissie van microplastics in alledaagse producten te verminderen met het oog op de bescherming van het milieu.

Laatste updates

Tarieven

Formaliteiten

Belastingen

Deze pagina delen: