Access2Markets

Uitvoeren uit de EU, invoeren naar de EU
— alles wat u moet weten

Met Access2Markets krijgt u toegang tot de informatie die u nodig hebt om handel te drijven met derde landen, zoals informatie over in- en uitvoerrechten, belastingen, procedures, formaliteiten en voorschriften, oorsprongsregels, uitvoermaatregelen, statistieken, handelsbelemmeringen en nog veel meer. U hebt ook toegang tot essentiële informatie over de handel in diensten en over investeringen en aanbestedingen in derde landen. U kunt ook meer te weten komen over de EU-handelsovereenkomsten en hoe u daarvan de vruchten kunt plukken, en verhalen lezen over succesvolle ondernemingen die hier al gebruik van maken. Access2Markets is er om u en uw bedrijf te helpen bij uw in- en uitvoer.

My Trade Assistant

Inclusief Rules of Origin Self-Assessment

Disclaimer

Disclaimer:
De met deze database verkregen rapporten hebben geen officiële status. De informatie en data in deze database zijn met zorg samengesteld, maar de Europese Commissie en de dataverstrekkers zijn niet aansprakelijk voor onjuiste of ontbrekende informatie. Voor de informatie en data in sommige rubrieken gelden speciale licentievoorwaarden. Bekijk de Bronnen en auteursrechten voor meer informatie. Door verder te gaan en de data in te zien, verklaart u zich akkoord met deze voorwaarden.

Selecteer land waaruit
Selecteer land waarheen

Single Entry Point

Are you facing trade barriers? Contact us for help

Het centrale toegangspunt is het eerste aanspreekpunt binnen het directoraat-generaal Handel van de Europese Commissie voor alle betrokkenen in de EU die problemen ondervinden met de markttoegang in derde landen of die constateren dat duurzaamheidsverbintenissen niet worden nageleefd.

In de schijnwerper

Events

Nieuws

Laatste updates

Tarieven

Formaliteiten

Belastingen

Deze pagina delen: