Bedrijfservaringen

In deze rubriek vindt u een aantal verhalen en ervaringen van bedrijven die gebruik hebben gemaakt van de informatie die zij op dit op dit portaal hebben gevonden.

 1. Midden-Amerika weer koelen

  Bekijk hoe Nederlandse verwarmings- en koelingsoplossingen groen bouwen in Panama stimuleren dankzij EU-handelsovereenkomsten.

  Meer lezen
  Midden-Amerika weer koelen
 2. Handelsovereenkomst versterkt de betrekkingen met Zuid-Korea

  Bekijk hoe de Duitse glasvezelfabrikant optiplan zijn uitvoer naar Zuid-Korea heeft gestimuleerd dankzij de handelsovereenkomst tussen de EU en Zuid-Korea met de afschaffing van douanerechten en vereenvoudigde vervoersdocumenten.

  Meer lezen
 3. Papierloze procedures voor papierfabrikanten

  Bekijk hoe vereenvoudigde en transparantere procedures dankzij de handelsovereenkomst tussen de EU en Moldavië een nieuwe markt hebben geopend voor Finse producent van gerecycleerd papier Finha Trading.

  Meer lezen
 4. EU-overeenkomsten werpen licht op voor zware tillen

  Bekijk hoe de combilift van de Ierse fabrikant van vorkheftrucks baat heeft gehad bij de handelsovereenkomst tussen de EU en Zuid-Amerika om hun uitvoer te verhogen en hun activiteiten in Peru uit te breiden.

  Meer lezen
 5. Handel in de export van brandstoffen uit de handel

  Lees hoe de handelsakkoorden van de EU met Oekraïne en Moldavië nieuwe markten hebben opengesteld voor Poolse wapenfabrikanten, Parkanex.

  Meer lezen
  Handel in de export van brandstoffen uit de handel
 6. Cyberbeveiliging en de vertrouwenskring

  Het Nederlandse bedrijf Compumatica exporteert cyberveiligheidstechnologie naar Japan dankzij de stabiele omgeving waarin de economische partnerschapsovereenkomst tussen de EU en Japan voorziet.

  Meer lezen
  Cyberbeveiliging en de vertrouwenskring
 7. Mijnbouw voor succes in Japan

  Dankzij de economische partnerschapsovereenkomst tussen de EU en Japan heeft de Bulgaarse steenleverancier Marin Baturov snellere douaneformaliteiten en gestroomlijnde papierwerk bij uitvoer naar zijn Japanse klanten.

  Meer lezen
  Mijnbouw voor succes in Japan
 8. Eeuwenoude bedrijven die de vruchten plukken van handelsovereenkomsten

  Lees hoe Palsgaard, grootste Deense leverancier van de voedingsmiddelenindustrie, wordt beïnvloed door de handelsovereenkomsten van de EU in hun mondiale strategie.

  Meer lezen
  Eeuwenoude bedrijven die de vruchten plukken van handelsovereenkomsten
 9. Handelsovereenkomsten zetten kleine landen op de kaart

  Ierse bedrijven, zoals ABCON, krijgen meer zichtbaarheid dankzij de economische partnerschapsovereenkomst tussen de EU en Japan.

  Meer lezen
  Handelsovereenkomsten zetten kleine landen op de kaart
 10. Handelsmerken creëren de juiste chemie voor groei

  Bekijk hoe de handelsovereenkomsten van de EU met Zuid-Korea, Canada en Zuid-Afrika de export van hoogwaardige coatings gemakkelijk maken voor het Duitse bedrijf CeraNovis.

  Meer lezen
  Handelsmerken creëren de juiste chemie voor groei
Deze pagina delen:

Snelle links