Bedrijfservaring:

Op zoek naar succes op internationale markten

Op zoek naar succes op internationale markten

In slechts drie jaar tijd is Asura Technologies uitgegroeid van een kleine startende onderneming tot 27 werknemers die grote internationale markten bevoorraden, waaronder vele met handelsovereenkomsten zoals Zuid-Korea, Peru, Mexico, Ecuador en Canada. Hoewel zij in Hongarije gevestigd zijn, hebben zij consequent buiten hun eigen grenzen gekeken naar lucratieve markten en HEPA (Hongaars Enterprise Europe Network, lid van het Enterprise Europe Network van Hongarije) heeft hier veel steun aan gegeven.

Systemen slimmer maken

Een van hun grootste markten is Zuid-Korea, aangezien dit land beschikt over veel bestaande hardware voor verkeersbeheer, d.w.z. camera’s. In het kader van de handelsovereenkomst tussen de EU en Zuid-Korea levert Asura Technologies software die inlichtingen toevoegt aan de bestaande camera’s, zodat hun klanten hun verkeersbeheersystemen op kosteneffectieve wijze kunnen opschalen.

Voldoen aan dezelfde normen

De handelsovereenkomst tussen de EU en Zuid-Korea bevat, net als de meeste handelsovereenkomsten van de EU, een uitgebreid hoofdstuk over intellectuele-eigendomsrechten. Het weerspiegelt de inzet van beide regio’s om de normen op elkaar af te stemmen en de intellectuele eigendom te beschermen.

Asura kan haar software aan Zuid-Korea verkopen in de wetenschap dat haar intellectuele eigendom tegen dezelfde hoge normen zal worden beschermd als in Europa.

Internationaal succes dankzij de handelsovereenkomsten heeft ons aantrekkelijker gemaakt op de EU-markt
Mate Kiss-Gyorgy, CEO van Asura Technologies

Veel bedrijven starten lokaal en werken naar buiten, maar het traject van Asura Technologies is omgekeerd. Zij richtten zich van meet af aan op de internationale markten en als gevolg van dit succes zien zij nu meer verkopen dichter bij huis.

Deze pagina delen:

Snelle links