Virksomhedens historie:

Marchering for succes på de internationale markeder

Marchering for succes på de internationale markeder

På blot tre år er Asura Technologies gået fra at være en lille opstartsvirksomhed til at beskæftige 27 mennesker og forsyne store internationale markeder, herunder mange med handelsaftaler som Sydkorea, Peru, Mexico, Ecuador og Canada. Selv om de har hjemsted i Ungarn, har de konsekvent set ud over deres egne grænser for lukrative markeder, og HEPA (Ungarns Enterprise Europe-netværksmedlem) har støttet dette meget.

Gøre systemerne mere intelligente

Et af de største markeder er Sydkorea, da landet har en masse eksisterende hardware til trafikstyring, dvs. kameraer. I henhold til handelsaftalen mellem EU og Sydkorea leverer Asura Technologies software, der tilføjer efterretninger til de eksisterende kameraer, som sætter deres kunder i stand til at opskalere deres trafikstyringssystemer på en omkostningseffektiv måde.

Opfylder de samme standarder

Handelsaftalen mellem EU og Sydkorea indeholder ligesom de fleste af EU's handelsaftaler et omfattende kapitel om intellektuelle ejendomsrettigheder. Den afspejler begge regioners vilje til at konvergere standarder og beskytte intellektuel ejendomsret.

Asura kan sælge sin software til Sydkorea, vel vidende, at dets intellektuelle ejendom vil blive beskyttet efter samme høje standard som i Europa.

International succes takket være handelsaftalerne har gjort os mere attraktive på EU-markedet,
Mate Kiss-Gyorgy, administrerende direktør for Asura Technologies

Mange virksomheder starter lokalt og arbejder udad, men Asura Technologies "forløb har været i modsat retning. De fokuserede i begyndelsen på de internationale markeder, og på baggrund af denne succes oplever de nu et øget salg tættere på hjemmet.

Del denne side: