Izkušnja podjetja:

Pot do uspeha na mednarodnih trgih

Pot do uspeha na mednarodnih trgih

V samo treh letih je podjetje Asura Technologies z majhnega zagonskega podjetja preraslo v 27 zaposlenih in oskrbuje velike mednarodne trge, med katerimi so številni s trgovinskimi sporazumi, kot so Južna Koreja, Peru, Mehika, Ekvador in Kanada. Čeprav imajo sedež na Madžarskem, so ves čas proučevali donosne trge onkraj svojih meja, HEPA (Madžarska članica evropske podjetniške mreže) pa pri tem zelo podpirajo.

Pametnejši sistemi

Eden največjih trgov je Južna Koreja, saj ima ta država veliko obstoječe strojne opreme za upravljanje prometa, tj. kamer. V skladu s trgovinskim sporazumom med EU in Južno Korejo Asura Technologies zagotavlja programsko opremo, ki obstoječim kameram dodaja obveščevalne podatke in njihovim strankam omogoča stroškovno učinkovito nadgradnjo sistemov za upravljanje prometa.

Izpolnjevanje istih standardov

Trgovinski sporazum med EU in Južno Korejo tako kot večina trgovinskih sporazumov EU vsebuje celovito poglavje o pravicah intelektualne lastnine. Odraža zavezanost obeh regij k zbliževanju standardov in varstvu intelektualne lastnine.

Podjetje Asura lahko proda svojo programsko opremo Južni Koreji, pri čemer se zaveda, da bo njegova intelektualna lastnina zaščitena v skladu z enako visokimi standardi kot v Evropi.

Zaradi uspeha na mednarodni ravni smo zaradi trgovinskih sporazumov postali privlačnejši na trgu EU
Mate Kiss-Gyorgy, izvršni direktor podjetja Asura Technologies

Številna podjetja se začenjajo na lokalni ravni in delajo navzven, vendar se je pot Asura Technologies obrnila. Na začetku so se osredotočili na mednarodne trge in zaradi tega uspeha se je prodaja povečala bližje domu.

Deli to stran:

Hitre povezave