Access2Markets

Vse, kar morate vedeti o izvozu iz EU, in uvozu v EU

Portal Access2Markets zagotavlja informacije, ki jih potrebujete pri trgovanju s tretjimi državami, denimo o tarifah, davkih, postopkih in formalnostih, pravilih o poreklu, izvoznih ukrepih, statističnih podatkih, trgovinskih ovirah in še veliko več. Omogoča tudi dostop do ključnih informacij o trgovini s storitvami ter v zvezi s naložbami in javnimi naročili v tretjih državah. Seznanite se lahko s trgovinskimi sporazumi EU in njihovimi koristmi, preberete lahko tudi zgodbe o uspešnih podjetjih, ki jih uporabljajo. Portal Access2Markets vam in vašemu podjetju pomaga pri uvozu in izvozu.

Moj trgovinski pomočnik

Vključno Rules of Origin Self-Assessment

Izjava o omejitvi odgovornosti

Izjava o omejitvi odgovornosti:
Poročila, pridobljena iz te podatkovne zbirke, niso uradna. Prizadevali smo si zagotoviti točnost informacij in podatkov v podatkovni zbirki, vendar Evropska komisija ali ponudniki podatkov ne sprejemajo nikakršne odgovornosti za morebitne nenamerne napake ali opustitve. Za informacije in podatke v nekaterih razdelkih veljajo posebni licenčni pogoji; podrobnejše informacije so na voljo v razdelku Viri in avtorske pravice. Z nadaljevanjem postopka in dostopanjem do podatkov sprejemate te pogoje.

Izberi „Državo iz“
Izberi „Državo v“

Single Entry Point

Are you facing trade barriers? Contact us for help

Enotna vstopna točka je prva kontaktna točka v okviru odelka za trgovino Evropske komisije za vse deležnike EU, ki imajo težave pri dostopu do trgov v tretjih državah ali ki ugotovijo neizpolnjevanje zavez glede trajnostnosti.

Izpostavljeno

Events

Novice

Zadnje posodobitve

Tarife

Formalnosti

Davki

Deli to stran: