Access2Markets

Vse, kar morate vedeti o izvozu iz EU, in uvozu v EU

Portal Access2Markets zagotavlja informacije, ki jih potrebujete pri trgovanju s tretjimi državami, denimo o tarifah, davkih, postopkih in formalnostih, pravilih o poreklu, izvoznih ukrepih, statističnih podatkih, trgovinskih ovirah in še veliko več. Omogoča tudi dostop do ključnih informacij o trgovini s storitvami ter v zvezi s naložbami in javnimi naročili v tretjih državah. Seznanite se lahko s trgovinskimi sporazumi EU in njihovimi koristmi, preberete lahko tudi zgodbe o uspešnih podjetjih, ki jih uporabljajo. Portal Access2Markets vam in vašemu podjetju pomaga pri uvozu in izvozu.

Moj trgovinski pomočnik

Vključno Rules of Origin Self-Assessment

Izjava o omejitvi odgovornosti

Izjava o omejitvi odgovornosti:
Poročila, pridobljena iz te podatkovne zbirke, niso uradna. Prizadevali smo si zagotoviti točnost informacij in podatkov v podatkovni zbirki, vendar Evropska komisija ali ponudniki podatkov ne sprejemajo nikakršne odgovornosti za morebitne nenamerne napake ali opustitve. Za informacije in podatke v nekaterih razdelkih veljajo posebni licenčni pogoji; podrobnejše informacije so na voljo v razdelku Viri in avtorske pravice. Z nadaljevanjem postopka in dostopanjem do podatkov sprejemate te pogoje.

Izberi „Državo iz“
Izberi „Državo v“

Enotna vstopna točka

Enotna vstopna točka je prva kontaktna točka v okviru odelka za trgovino Evropske komisije za vse deležnike EU, ki imajo težave pri dostopu do trgov v tretjih državah ali ki ugotovijo neizpolnjevanje zavez glede trajnostnosti.

Izpostavljeno

Zadnje posodobitve

Tarife

Formalnosti

Davki

Pojdi na stran z najnovejšimi informacijami
Deli to stran: