Priča o iskustvu poduzeća:

Težnja za uspjehom na međunarodnim tržištima

Težnja za uspjehom na međunarodnim tržištima

U samo tri godine Asura Technologies je postao malo novoosnovano poduzeće koje zapošljava 27 osoba i opskrbljuje velika međunarodna tržišta, uključujući mnoge s trgovinskim sporazumima kao što su Južna Koreja, Peru, Meksiko, Ekvador i Kanada. Iako imaju sjedište u Mađarskoj, stalno su izvan svojih granica tražili unosna tržišta, a HEPA (član Europske poduzetničke mreže Mađarske) u tome je vrlo podupirao.

Pametniji sustavi

Jedno je od njihovih najvećih tržišta Južna Koreja jer ta zemlja ima mnogo postojeće opreme za upravljanje prometom, tj. kamere. U skladu sa Sporazumom o trgovini između EU-a i Južne Koreje, Asura Technologies osigurava softver koji postojećim kamerama dodaje obavještajne podatke, čime svojim klijentima omogućuje da učinkovito poboljšaju svoje sustave upravljanja prometom.

U skladu s istim standardima

Trgovinski sporazum između EU-a i Južne Koreje, kao i većina trgovinskih sporazuma EU-a, sadržava sveobuhvatno poglavlje o pravima intelektualnog vlasništva. U njemu se odražava predanost obiju regija približavanju standarda i zaštiti intelektualnog vlasništva.

Asura može prodavati svoj softver u Južnoj Koreji znajući da će njezino intelektualno vlasništvo biti zaštićeno u skladu s istim visokim standardima kao u Europi.

Međunarodni uspjeh zahvaljujući trgovinskim sporazumima učinio nam je privlačnijim na tržištu EU-a
Mate Kiss-Gyorgy, glavni direktor društva Asura Technologies

Mnoga poduzeća započinju lokalno i rade prema van, no trend Asura Technologiesa bio je u suprotnom smjeru. Na početku su se usredotočili na međunarodna tržišta, a zahvaljujući tom uspjehu sada se povećava prodaja bliža domaćem tržištu.

Podijelite ovu stranicu:

Brze poveznice