Cégtörténet:

A nemzetközi piacokon elért sikerre való törekvés

A nemzetközi piacokon elért sikerre való törekvés

Mindössze három év alatt az Asura Technologies kis induló vállalkozásból 27 fő foglalkoztatására és nagy nemzetközi piacok ellátására tért ki, köztük számos kereskedelmi megállapodással, például Dél-Koreával, Peruval, Mexikóval, Ecuadorral és Kanadával. Bár Magyarországon telepedtek le, következetesen saját határaikon túl is keresték a jövedelmező piacokat, és az egészségvédő testmozgás (HEPA) (a Magyar Vállalkozások Európai Hálózatának tagja) nagyon támogatta ezt.

A rendszerek intelligensebbé tétele

Egyik legnagyobb piaca Dél-Korea, mivel ebben az országban sok a forgalomirányításhoz szükséges hardver, pl. kamerák. Az EU-Dél-Korea kereskedelmi megállapodás értelmében az Asura Technologies olyan szoftvert biztosít, amely hírszerzési információkat ad a meglévő kamerákhoz, lehetővé téve ügyfeleik számára forgalomirányítási rendszereik költséghatékony fejlesztését.

Ugyanazoknak az előírásoknak való megfelelés

Az EU-Dél-Korea kereskedelmi megállapodás a legtöbb uniós kereskedelmi megállapodáshoz hasonlóan átfogó fejezetet szentel a szellemitulajdon-jogoknak. Tükrözi mindkét régió elkötelezettségét a szabványok közelítése és a szellemi tulajdon védelme iránt.

Az Asura szoftverét eladhatja Dél-Koreának, ha tudja, hogy szellemi tulajdona ugyanolyan magas szintű védelemben részesül, mint Európában.

A nemzetközi siker a kereskedelmi megállapodásoknak köszönhetően vonzóbbá tett minket az uniós piacon,
Mate Kiss-Gyorgy, az Asura Technologies vezérigazgatója

Sok vállalat helyi szinten kezdi meg tevékenységét, és kifelé dolgozik, de az Asura Technologies pályája megfordult. Kezdettől fogva a nemzetközi piacokra összpontosítottak, és e sikernek köszönhetően egyre több értékesítést tapasztalnak az otthonukhoz közelebb.

Oldal megosztása:

Gyorshivatkozások