Företagsberättelse:

Marscha för framgång på de internationella marknaderna

Marscha för framgång på de internationella marknaderna

På bara tre år har Asura Technologies gått från att vara ett litet nystartat företag till att sysselsätta 27 personer och leverera till stora internationella marknader, däribland många med handelsavtal som Sydkorea, Peru, Mexiko, Ecuador och Kanada. Även om de är baserade i Ungern har de konsekvent sett bortom sina egna gränser för lönsamma marknader, och HEPA (medlem i Enterprise Europe Network i Ungern) har varit mycket positiv till detta.

Göra systemen smartare

En av deras största marknader är Sydkorea, eftersom landet har mycket befintlig hårdvara för trafikstyrning, dvs. kameror. Enligt handelsavtalet mellan EU och Sydkorea tillhandahåller Asura Technologies programvara som tillför de befintliga kamerorna underrättelser som gör det möjligt för deras kunder att på ett kostnadseffektivt sätt förbättra sina trafikstyrningssystem.

Uppfyller samma krav

Handelsavtalet mellan EU och Sydkorea, liksom de flesta av EU:s handelsavtal, innehåller ett omfattande kapitel om immateriella rättigheter. Det återspeglar båda regionernas åtagande att konvergera standarder och skydda immateriella rättigheter.

Asura kan sälja sin programvara till Sydkorea med vetskap om att dess immateriella rättigheter kommer att skyddas av samma höga standard som i Europa.

Internationella framgångar tack vare handelsavtalen har gjort oss mer attraktiva på EU-marknaden
Mate Kiss-Gyorgy, vd för Asura Technologies

Många företag startar lokalt och arbetar utåt, men Asuras utveckling har gått i motsatt riktning. De fokuserade redan från början på de internationella marknaderna, och tack vare denna framgång ser man nu en ökad försäljning närmare hemmet.

Dela sidan:

Genvägar