Yritysesimerkki:

Risteämällä menestystä kansainvälisillä markkinoilla

Risteämällä menestystä kansainvälisillä markkinoilla

Vain kolmessa vuodessa Asura Technologies on muuttunut pienestä startup-yrityksestä, joka työllistää 27 työntekijää ja toimittaa tuotteita suurille kansainvälisille markkinoille, joista monet ovat tehneet kauppasopimuksia, kuten Etelä-Korea, Peru, Meksiko, Ecuador ja Kanada. Vaikka ne ovat sijoittautuneet Unkariin, ne ovat johdonmukaisesti tarkastelleet tuottoisia markkinoita omien rajojensa ulkopuolella, ja HEPA (Unkarin Yritys-Eurooppa-verkoston jäsen) on tukenut tätä voimakkaasti.

Tehdään järjestelmistä älykkäämpiä

Yksi sen suurimmista markkinoista on Etelä-Korea, sillä maassa on paljon liikenteenhallintalaitteistoa eli kameroita. EU:n ja Etelä-Korean välisen kauppasopimuksen mukaisesti Asura Technologies tarjoaa ohjelmistoja, jotka täydentävät olemassa olevia kameroita, joiden avulla asiakkaat voivat kustannustehokkaasti laajentaa liikenteenhallintajärjestelmiään.

Jotka täyttävät samat vaatimukset

EU:n ja Etelä-Korean kauppasopimuksessa, kuten useimmissa EU:n kauppasopimuksissa, on kattava teollis- ja tekijänoikeuksia koskeva luku. Se ilmentää molempien alueiden sitoutumista standardien lähentämiseen ja teollis- ja tekijänoikeuksien suojeluun.

Asura voi myydä ohjelmistonsa Etelä-Koreaan tietoisena siitä, että sen teollis- ja tekijänoikeudet suojataan samantasoisesti kuin Euroopassa.

Kauppasopimusten ansiosta kansainvälinen menestys on tehnyt meistä houkuttelevampia EU:n markkinoilla, Asura Technologiesin toimitusjohtaja
Mate Kiss-Gyorgy

Monet yritykset aloittavat toimintansa paikallisesti ja työskentelevät ulospäin, mutta Asura Technologiesin kehityssuunta on ollut päinvastainen. Ne keskittyivät aluksi kansainvälisiin markkinoihin, ja tämän menestyksen ansiosta niiden myynti on nyt lisääntynyt lähempänä kotimaata.

Jaa tämä sivu: