Version: 1.8.0.2 (2021-06-23 08:03) tmldb00204.cc.cec.eu.int

Priče o poduzeću

U ovom odjeljku pronaći ćete odabrane priče i iskustva poduzeća povezane s upotrebom informacija s ovog portala u poslovanju.

 1. Trgovinskim sporazumom jačaju se odnosi s Južnom Korejom

  Pogledajte kako je njemački optiplan za proizvodnju plastike ojačan vlaknima povećao svoj izvoz u Južnu Koreju zahvaljujući trgovinskom sporazumu između EU-a i Južne Koreje ukidanjem carina i pojednostavnjenim otpremnim ispravama.

  Više o toj temi
 2. Postupci bez papira za proizvođača papira

  Pogledajte kako su pojednostavnjeni i transparentniji postupci otvorili novo tržište finskom proizvođaču recikliranog papira Finha Trading zahvaljujući trgovinskom sporazumu između EU-a i Moldove.

  Više o toj temi
 3. Sporazumi EU-a olakšavaju dizanje teških tereta

  Pogledajte kako je irski proizvođač viličara combilift imao koristi od trgovinskog sporazuma EU-a s Južnom Amerikom kako bi povećao svoj izvoz i povećao svoje poslovanje u Peruu.

  Više o toj temi
 4. Kibersigurnost i krug povjerenja

  Nizozemsko poduzeće, Compumatica, izvozi kibersigurnosnu tehnologiju u Japan zahvaljujući stabilnom okruženju koje pruža Sporazum o gospodarskom partnerstvu između EU-a i Japana.

  Više o toj temi
  Kibersigurnost i krug povjerenja
 5. Rudarenje za uspjeh u Japanu

  Zahvaljujući Sporazumu o gospodarskom partnerstvu između EU-a i Japana, bugarski dobavljač kamena Marin Baturov ima bržu carinsku i pojednostavnjenu papirologiju pri izvozu svojih japanskih klijenata.

  Više o toj temi
  Rudarenje za uspjeh u Japanu
 6. Stogodišnja poduzeća koja ostvaruju koristi od trgovinskih sporazuma

  Pročitajte kako trgovinski sporazumi EU-a u svojoj globalnoj strategiji utječu na Palsgaard, glavnog danskog dobavljača u prehrambenoj industriji.

  Više o toj temi
  Stogodišnja poduzeća koja ostvaruju koristi od trgovinskih sporazuma
 7. Na karti trgovinskih sporazuma nalaze se male zemlje

  Irska poduzeća, kao što je ABCON, uživaju veću vidljivost zahvaljujući Sporazumu o gospodarskom partnerstvu između EU-a i Japana.

  Više o toj temi
  Na karti trgovinskih sporazuma nalaze se male zemlje
 8. Trgovinski sporazumi stvaraju pravu kemiju za rast

  Pogledajte kako trgovinski sporazumi EU-a s Južnom Korejom, Kanadom i Južnom Afrikom omogućuju njemačkim poduzećima, CeraNovis, izvoz svojih visoko učinkovitih premaza.

  Više o toj temi
  Trgovinski sporazumi stvaraju pravu kemiju za rast
 9. Oblikovanje budućnosti iz prošlosti

  ČITAJTE o Lapuanu Kankuritu, finskom tekstilnom poduzeću koje ga čini velikim u Japanu zahvaljujući sporazumu o gospodarskom partnerstvu između EU-a i Japana.

  Više o toj temi
  Oblikovanje budućnosti iz prošlosti
 10. Manje birokracije, više vremena za inovacije

  ČITAJTE o češkom poduzeću Workswell i o tome kako ostvaruju 50 % svoje prodaje zemljama izvan EU-a, uglavnom u okviru trgovinskih sporazuma EU-a.

  Više o toj temi
  Manje birokracije, više vremena za inovacije
Podijelite ovu stranicu:

Brze poveznice