Priče o poduzeću

U ovom odjeljku pronaći ćete odabrane priče i iskustva poduzeća povezane s upotrebom informacija s ovog portala u poslovanju.

 1. Ponovno ohladi Srednju Ameriku

  Pogledajte kako nizozemska rješenja za grijanje i hlađenje pokreću zelene zgrade u Panami zahvaljujući trgovinskim sporazumima EU-a.

  Više o toj temi
  Ponovno ohladi Srednju Ameriku
 2. Trgovinskim sporazumom jačaju se odnosi s Južnom Korejom

  Pogledajte kako je njemački optiplan za proizvodnju plastike ojačan vlaknima povećao svoj izvoz u Južnu Koreju zahvaljujući trgovinskom sporazumu između EU-a i Južne Koreje ukidanjem carina i pojednostavnjenim otpremnim ispravama.

  Više o toj temi
 3. Postupci bez papira za proizvođača papira

  Pogledajte kako su pojednostavnjeni i transparentniji postupci otvorili novo tržište finskom proizvođaču recikliranog papira Finha Trading zahvaljujući trgovinskom sporazumu između EU-a i Moldove.

  Više o toj temi
 4. Sporazumi EU-a olakšavaju dizanje teških tereta

  Pogledajte kako je irski proizvođač viličara combilift imao koristi od trgovinskog sporazuma EU-a s Južnom Amerikom kako bi povećao svoj izvoz i povećao svoje poslovanje u Peruu.

  Više o toj temi
 5. Trgovinski sporazum – izvoz kamina

  Pročitajte kako su trgovinski sporazumi EU-a s Ukrajinom i Moldovom otvorili nova tržišta za poljskog proizvođača kamina Parkanex.

  Više o toj temi
  Trgovinski sporazum – izvoz kamina
 6. Kibersigurnost i krug povjerenja

  Nizozemsko poduzeće, Compumatica, izvozi kibersigurnosnu tehnologiju u Japan zahvaljujući stabilnom okruženju koje pruža Sporazum o gospodarskom partnerstvu između EU-a i Japana.

  Više o toj temi
  Kibersigurnost i krug povjerenja
 7. Rudarenje za uspjeh u Japanu

  Zahvaljujući Sporazumu o gospodarskom partnerstvu između EU-a i Japana, bugarski dobavljač kamena Marin Baturov ima bržu carinsku i pojednostavnjenu papirologiju pri izvozu svojih japanskih klijenata.

  Više o toj temi
  Rudarenje za uspjeh u Japanu
 8. Stogodišnja poduzeća koja ostvaruju koristi od trgovinskih sporazuma

  Pročitajte kako trgovinski sporazumi EU-a u svojoj globalnoj strategiji utječu na Palsgaard, glavnog danskog dobavljača u prehrambenoj industriji.

  Više o toj temi
  Stogodišnja poduzeća koja ostvaruju koristi od trgovinskih sporazuma
 9. Na karti trgovinskih sporazuma nalaze se male zemlje

  Irska poduzeća, kao što je ABCON, uživaju veću vidljivost zahvaljujući Sporazumu o gospodarskom partnerstvu između EU-a i Japana.

  Više o toj temi
  Na karti trgovinskih sporazuma nalaze se male zemlje
 10. Trgovinski sporazumi stvaraju pravu kemiju za rast

  Pogledajte kako trgovinski sporazumi EU-a s Južnom Korejom, Kanadom i Južnom Afrikom omogućuju njemačkim poduzećima, CeraNovis, izvoz svojih visoko učinkovitih premaza.

  Više o toj temi
  Trgovinski sporazumi stvaraju pravu kemiju za rast
Podijelite ovu stranicu:

Brze poveznice