Priča o iskustvu poduzeća:

Trgovinski sporazum otvara vrata u Kazahstanu

Trgovinski sporazum otvara vrata u Kazahstanu

Bez trgovinskog sporazuma teško je pokrenuti novo poslovanje jer bi potencijalni klijenti mogli poželjeti naš proizvod, ali su odvraćeni birokracijom.
Berend Groeneveld, InterDam CCO

InterDam je nizozemsko poduzeće koje proizvodi visokokvalitetna, prilagođena vrata i zidove koji su otporni na eksploziju i vatrootporni. Oni se upotrebljavaju u opasnim okruženjima na moru i na moru, kao što su naftna korita, električne trafostanice i rafinerije kako bi se stvorili sigurni radni uvjeti. InterDam CCO Berend Groeneveld kaže da su se njihovi proizvodi, s obzirom na to da su specijalizirani, uvijek bavili globalnim tržištima.

Dobra osnova za poslovanje

MeđuDam izvozi u velik broj zemalja s trgovinskim sporazumima kao što su Gana, Alžir, Meksiko i dva najveća projekta u Kanadi i Kazahstanu. Prema g. Groeneveldu, trgovinski sporazumi olakšavaju stvari od samog početka: Bez trgovinskog sporazuma teško je pokrenuti novo poslovanje jer bi potencijalni klijenti mogli poželjeti naš proizvod, ali su odvraćeni birokracijom.

Razumijevanje poslovnih kultura

Trgovinskim sporazumima EU-a često se smanjuju zahtjevi za privremeni boravak tehničkog osoblja ili pružatelja usluga. Osoblje InterDama može lakše putovati u Kazahstan u poslovne svrhe do 90 dana. To je obilježje mnogih trgovinskih sporazuma EU-a i koristi InterDamu od njegova poslovanja u Kanadi. Europsko tehničko i tehničko stručno znanje, kao što je InterDam, zaslužuje da bude na svjetskoj pozornici, a trgovinski sporazumi EU-a pomažu da se to ostvari.

Podijelite ovu stranicu:

Brze poveznice