Izkušnja podjetja:

Trgovinski sporazum odpira vrata v Kazahstanu

Trgovinski sporazum odpira vrata v Kazahstanu

Brez trgovinskega sporazuma je težko celo ustanoviti novo podjetje, saj potencialne stranke morda želijo naš izdelek, vendar jih odvrača birokracija.
Berend Groeneveld, InterDam CCO

InterDam je nizozemsko podjetje, ki proizvaja visokokakovostna in prilagojena vrata in stene, ki so zaščiteni pred udarnimi valovi in ognjevarni. Ti se uporabljajo v nevarnih okoljih na morju in na morju, kot so naftne ploščadi, električne razdelilne postaje in rafinerije, da se ustvarijo varni delovni pogoji. InterDam CCO Berend Groeneveld pravi, da so njihovi proizvodi zaradi svoje specializacije vedno usmerjeni na svetovne trge.

Dobra podlaga za podjetja

InterDam izvaža v veliko število držav s trgovinskimi sporazumi, kot so Gana, Alžirija, Mehika, in dva od njihovih največjih projektov v Kanadi in Kazahstanu. Po besedah g. Groenevelda trgovinski sporazumi že od samega začetka olajšujejo stvari: Brez trgovinskega sporazuma je težko celo ustanoviti novo podjetje, saj potencialne stranke morda želijo naš izdelek, vendar jih odvrača birokracija.

Razumevanje poslovnih kultur

Trgovinski sporazumi EU pogosto zmanjšujejo zahteve za začasno bivanje tehničnega osebja ali ponudnikov storitev. Osebje podjetja InterDam lahko lažje potuje v Kazahstan za poslovne namene do 90 dni. To je značilnost številnih trgovinskih sporazumov EU in koristi tudi InterDamu pri poslovanju v Kanadi. Evropsko inženirsko in tehnično strokovno znanje, kot je InterDam, si zasluži, da je na svetovnem prizorišču, trgovinski sporazumi EU pa k temu pripomorejo.

Deli to stran:

Hitre povezave