Yritysesimerkki:

Kauppasopimus avaa ovia Kazakstanissa

Kauppasopimus avaa ovia Kazakstanissa

Ilman kauppasopimusta on vaikeaa jopa aloittaa uutta liiketoimintaa, sillä mahdolliset asiakkaat saattavat haluta tuotettamme, mutta byrokratia estää heitä.
Berend Groeneveld, InterDam CCO

InterDam on alankomaalainen yritys, joka valmistaa korkealaatuisia, räätälöityjä ovia ja seiniä, jotka ovat puhallus- ja tulenkestäviä. Niitä käytetään vaarallisissa ympäristöissä ja merellä sijaitsevissa vaarallisissa ympäristöissä, kuten öljynporauslauteissa, sähköasemilla ja jalostamoissa turvallisten työolojen luomiseksi. InterDam CCO Berend Groeneveld toteaa, että koska sen tuotteet ovat niin erikoistuneita, ne ovat aina suuntautuneet maailmanlaajuisille markkinoille.

Hyvä perusta liiketoiminnalle

InterDamin vienti useisiin kauppasopimusten tehneisiin maihin, kuten Ghanaan, Algeriaan ja Meksikoon, ja kaksi niiden suurimmista hankkeista toteutetaan Kanadassa ja Kazakstanissa. Groeneveldin mukaan kauppasopimukset helpottavat alusta alkaen Ilman kauppasopimusta on vaikeaa jopa aloittaa uutta liiketoimintaa, sillä mahdolliset asiakkaat saattavat haluta tuotettamme, mutta byrokratia estää heitä.

Liiketoimintakulttuurien ymmärtäminen

EU:n kauppasopimuksilla vähennetään usein teknisen henkilöstön tai palveluntarjoajien tilapäistä oleskelua koskevia vaatimuksia. InterDamin henkilöstö voi matkustaa helpommin Kazakstaniin enintään 90 päivän ajaksi. Tämä on tunnusomaista monille EU:n kauppasopimuksille, ja se hyödyttää myös InterDamia sen liiketoiminnassa Kanadassa. Eurooppalainen tekninen ja tekninen asiantuntemus, kuten InterDam, ansaitsee olla maailmannäyttämöllä, ja EU:n kauppasopimukset auttavat tämän toteuttamisessa.

Jaa tämä sivu: