Ιστορία εταιρείας:

Η εμπορική συμφωνία ανοίγει πόρτες στο Καζαχστάν

Η εμπορική συμφωνία ανοίγει πόρτες στο Καζαχστάν

Χωρίς εμπορική συμφωνία, είναι δύσκολο ακόμη και να ξεκινήσουν νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες, καθώς οι δυνητικοί πελάτες ενδέχεται να επιθυμούν το προϊόν μας, αλλά αποθαρρύνονται από τη γραφειοκρατία.
Berend Groeneveld, InterDam CCO

Η InterDam είναι ολλανδική εταιρεία που κατασκευάζει υψηλής ποιότητας, εξατομικευμένες πόρτες και τοίχους που είναι ανεξέλεγκτες και πυρίμαχες. Αυτά χρησιμοποιούνται σε επικίνδυνα περιβάλλοντα εντός και ανοικτής θάλασσας, όπως οι εξέδρες άντλησης πετρελαίου, οι ηλεκτρικοί υποσταθμοί και τα διυλιστήρια, για τη δημιουργία ασφαλών συνθηκών εργασίας. Η InterDam CCO Berend Groeneveld υποστηρίζει ότι, επειδή τα προϊόντα τους είναι τόσο εξειδικευμένα, αναζητούσαν πάντα τις παγκόσμιες αγορές.

Μια καλή βάση για τις επιχειρήσεις

Η InterDam εξάγει σε μεγάλο αριθμό χωρών με εμπορικές συμφωνίες όπως η Γκάνα, η Αλγερία, το Μεξικό, και δύο από τα μεγαλύτερα έργα τους αφορούν τον Καναδά και το Καζαχστάν. Σύμφωνα με τον κ. Groeneveld, οι εμπορικές συμφωνίες διευκολύνουν εξαρχής τα πράγματα: Χωρίς εμπορική συμφωνία, είναι δύσκολο ακόμη και να ξεκινήσουν νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες, καθώς οι δυνητικοί πελάτες ενδέχεται να επιθυμούν το προϊόν μας, αλλά αποθαρρύνονται από τη γραφειοκρατία.

Κατανόηση των επιχειρηματικών νοοτροπιών

Οι εμπορικές συμφωνίες της ΕΕ συχνά μειώνουν τις απαιτήσεις για προσωρινή διαμονή τεχνικού προσωπικού ή παρόχων υπηρεσιών. Το προσωπικό της InterDam μπορεί να ταξιδέψει ευκολότερα στο Καζαχστάν για επαγγελματικούς σκοπούς για διάστημα έως 90 ημερών. Αυτό αποτελεί χαρακτηριστικό πολλών εμπορικών συμφωνιών της ΕΕ και ωφελεί επίσης την InterDam με τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες στον Καναδά. Η ευρωπαϊκή μηχανική και τεχνική εμπειρογνωμοσύνη, όπως αυτή της InterDam, αξίζει να βρίσκεται στην παγκόσμια σκηνή και οι εμπορικές συμφωνίες της ΕΕ συμβάλλουν στην επίτευξη αυτού του στόχου.

Κοινοποίηση αυτής της σελίδας:

Γρήγορες συνδέσεις

Συχνές ερωτήσεις