Bedrijfservaring:

Handelsovereenkomst opent deuren in Kazachstan

Handelsovereenkomst opent deuren in Kazachstan

Zonder een handelsovereenkomst is het zelfs moeilijk om nieuwe bedrijven op te starten, aangezien potentiële klanten ons product misschien willen, maar worden afgeschrikt door bureaucratie.
Berend Groeneveld, InterDam CCO

InterDam is een Nederlands bedrijf dat hoogwaardige, op maat gemaakte deuren en muren maakt die drukbestendig en brandbestendig zijn. Deze worden gebruikt in gevaarlijke omgevingen op zee en op zee, zoals olieplatforms, elektrische onderstations en raffinaderijen om veilige arbeidsomstandigheden te creëren. InterDam CCO Berend Groeneveld zegt dat zij, omdat hun producten zo gespecialiseerd zijn, altijd naar wereldmarkten hebben gekeken.

Een goede basis voor het bedrijfsleven

InterDam exporteert naar een groot aantal landen met handelsovereenkomsten, zoals Ghana, Algerije, Mexico, en twee van hun grootste projecten vinden plaats in Canada en Kazachstan. Volgens de heer Groeneveld maken handelsovereenkomsten het van meet af aan eenvoudiger: Zonder een handelsovereenkomst is het zelfs moeilijk om nieuwe bedrijven op te starten, aangezien potentiële klanten ons product misschien willen, maar worden afgeschrikt door bureaucratie.

Kennis van de bedrijfscultuur

Handelsovereenkomsten van de EU beperken vaak de vereisten voor tijdelijk verblijf van technisch personeel of dienstverleners. Personeelsleden van InterDam kunnen gemakkelijker voor zakelijke doeleinden naar Kazachstan reizen voor een periode van maximaal 90 dagen. Dit is een kenmerk van veel handelsovereenkomsten van de EU en profiteert ook van InterDam met hun activiteiten in Canada. Europese technische en technische expertise, zoals die van InterDam, verdient het om op het wereldtoneel te staan en de handelsovereenkomsten van de EU helpen dat te verwezenlijken.

Deze pagina delen:

Snelle links