Cégtörténet:

A kereskedelmi megállapodás megnyitja a kapuit Kazahsztánban

A kereskedelmi megállapodás megnyitja a kapuit Kazahsztánban

Kereskedelmi megállapodás nélkül még új vállalkozás indítása is nehéz, mivel a potenciális ügyfelek esetleg szeretik termékünket, de a bürokráciától elriasztják őket.
Berend Groeneveld, InterDam CCO

Az InterDam holland vállalat, amely kiváló minőségű, testreszabott, robbanásbiztos és tűzálló ajtókat és falakat gyárt. Ezeket a tengeri és tengeri veszélyes környezetben, például olajfúrótornyokban, elektromos alállomásokon és finomítókban használják a biztonságos munkakörülmények megteremtése érdekében. Az InterDam CCO Berend Groeneveld azt állítja, hogy termékeik ilyen specializációja miatt mindig a világpiacokat nézték.

Jó üzleti alap

Az InterDam számos olyan országba exportál, amelyek kereskedelmi megállapodást kötöttek, például Ghánába, Algériába, Mexikóba és két legnagyobb projektjük Kanadába és Kazahsztánba irányul. Groeneveld úr szerint a kereskedelmi megállapodások már a kezdetektől megkönnyítik a dolgokat: Kereskedelmi megállapodás nélkül még új vállalkozás indítása is nehéz, mivel a potenciális ügyfelek esetleg szeretik termékünket, de a bürokráciától elriasztják őket.

Az üzleti kultúrák megértése

Az uniós kereskedelmi megállapodások gyakran csökkentik a műszaki személyzet vagy a szolgáltatók ideiglenes tartózkodására vonatkozó követelményeket. Az InterDam munkatársai üzleti célból könnyebben utazhatnak Kazahsztánba 90 napig. Ez számos uniós kereskedelmi megállapodás jellemzője, és az InterDam számára is előnyös a kanadai üzleti tevékenységük során. Az európai mérnöki és műszaki szakértelem, mint például az InterDam, megérdemli, hogy részt vegyen a világban, és ehhez az uniós kereskedelmi megállapodások is hozzájárulnak.

Oldal megosztása:

Gyorshivatkozások