Cégtörténet:

A napsütéses jövő motorja

A napsütéses jövő motorja

A ml-rendszer napenergia-technológiákkal látja el az építőipart, valamint a tengeri és a közlekedési ágazatot, nemcsak Lengyelországban, hanem egész Európában és a világ többi részén is. Jan Strzałkowski, az ML rendszer exportértékesítési igazgatója szerint „a nemzetközi értékesítés esetében a kereskedelmi megállapodások valóban segítséget nyújtanak”.

Ez a lengyel vállalkozás üveg- és fotovoltaikus (PV) termékeket gyárt, de saját márkaneve alatt értékesíti termékeit is. Ez azt jelenti, hogy alkatrészeket vagy termékeket vásárolnak az Európai Unión kívüli nemzetközi beszállítóktól, és így mindkét fél kereskedelmi megállapodásainak előnyeit élvezik. 

Kiaknázatlan piacok

Az európai sikereket követően, különösen Svájcban és Skandináviában, az ML System megkezdte a nem uniós piacok kutatását, és jövedelmező piacokat talált olyan országokban, mint Azerbajdzsán, Türkiye, Elefántcsontpart és Ukrajna, amelyek nagyon érdeklődnek ezek iránt az öko-megoldások iránt.

Míg az alacsony költségű ázsiai versenytársak versenyeznek, az ML-rendszer partnerei uniós beszállítókat keresnek termékminőségükért, és a kereskedelmi megállapodások lehetővé teszik számukra a hatékonyabb versenyt.

Globális szinten változik a megújuló energiaforrásokkal kapcsolatos mentalitás. A fotovoltaikus energiát már nem űrtechnológiának tekintik, hanem olyan építőanyagnak, amely hozzájárulhat a szén-dioxid-kibocsátás csökkentéséhez.
Jan Strzałkowski, ML-rendszer

Krzysztof Strzałkowski kijelenti, hogy „amennyiben a kereskedelmi megállapodások valódi előnye gyors, mivel a vevőhöz való idő rendkívül fontos a vállalkozásunkban”. A ml-rendszer egy exportcsapattal rendelkezik, amely irányítja a folyamatot, és „határozottan gyorsabb a kereskedelmi megállapodásokkal rendelkező országokba történő szállítás”. A folyamat központi eleme a származási nyilatkozat (EUR.1 bizonyítvány), amely „garantálja a termék biztonságos áthaladását, és egyszerűsíti a vámok meghatározásának folyamatát”, amint azt Strzałkowski úr állítja. Az EU-Ukrajna társulási megállapodás 2017-es hatálybalépése óta az ML-rendszer egyaránt észlelte, hogy csökkent a papírmunka, és hogy az e régióból származó új ügyfelektől érkező megkeresések száma jelentősen megnőtt. „Ez azt mutatja, hogy a folyamatok egyszerűsítését mindkét fél pozitívan értékelte, és az valóban jelentős szerepet játszik a valódi mindennapi életben” – mondja Strzałkowski.

Oldal megosztása:

Gyorshivatkozások