Virksomhedens historie:

Fremme af en sunnier fremtid

Fremme af en sunnier fremtid

Ml System leverer solenergiteknologier til bygge- og anlægsindustrien samt til hav- og transportindustrien, ikke kun i Polen, men i hele Europa og resten af verden. Jan Strzałkowski, eksportsalgsdirektør i ML-systemet, siger, at handelsaftaler virkelig hjælper med til internationalt salg.

Denne polske virksomhed fremstiller produkter af glas og solceller (PV), men køber også licenser til at sælge produkter under eget mærke. Det betyder, at de køber komponenter eller produkter fra internationale leverandører uden for Den Europæiske Union og derfor nyder godt af fordelene ved handelsaftalerne fra begge sider.

Uudnyttede markeder

Efter at have opnået succes i hele Europa, navnlig i Schweiz og Skandinavien, begyndte ML-systemet at undersøge markeder uden for EU og fandt lukrative markeder i lande som Aserbajdsjan, Tyrkiet, Elfenbenskysten og Ukraine, som er meget interesserede i disse økoløsninger.

Mens der er konkurrence fra lavprisasiatiske konkurrenter, søger ML-systemets partnere EU-leverandører for deres produktkvalitet, og handelsaftalerne sætter dem i stand til at konkurrere mere effektivt.

Globalt er mentaliteten i retning af vedvarende energikilder under forandring. Solcelleenergi betragtes ikke længere som rumteknologi, men som et byggemateriale, der kan bidrage til at reducere CO2-emissionerne.
Jan Strzałkowski, ML-systemet

Strzałkowski siger, at "når vi ser den reelle fordel ved handelsaftaler hurtigt, da tid til kunde er meget vigtig i vores forretning". Ml System har et eksportteam, der styrer processen, og det er "helt sikkert hurtigere at sende til lande med handelsaftaler". Centralt i processen er oprindelseserklæringen (EUR.1-certifikatet), som "garanterer produktets sikre passage og forenkler proceduren for fastsættelse af told" ifølge Strzałkowski. Siden associeringsaftalen mellem EU og Ukraine trådte i kraft i 2017, har ML-systemet både bemærket, at papirarbejdet er faldet, og at forespørgsler fra nye kunder fra denne region er steget betydeligt. "Dette viser, at forenklingen af processerne blev positivt opfattet af begge parter og faktisk spiller en enorm rolle i den virkelige dagligdag," siger Strzałkowski.

Del denne side:

Genveje