Odpiranje meja: Access2Javno naročanje

Orodje Access2Procurement, ki zajema tudi Združene države Amerike, prodajalcem omogoča, da hitro preverijo, ali lahko sodelujejo v konkurenci za javna naročila zunaj EU.

Pridružite se programu za zakonodajo o javnih naročilih GW za brezplačen spletni seminar o prizadevanjih Evropske unije za poenostavitev kvalifikacij prodajalca z orodjem Access2Procurement, ki bo potekal v torek, 12. septembra 2023, ob 9.00 vzhodno/15.00 po srednjeevropskem času.

Orodje Access2Procurement, ki zajema tudi Združene države, prodajalcem omogoča, da hitro preverijo, ali lahko sodelujejo v konkurenci za javna naročila zunaj EU.

Uslužbenci Evropske komisije – Lucian Cernat, vodja oddelka za globalno regulativno sodelovanje in mednarodna javna naročila v Bruslju, in Eike Klapper, diplomat EU v Washingtonu, ki se ukvarja s čezatlantsko industrijsko politiko in javnimi naročili, bodo razpravljali o delovanju spletnega orodja in o tem, kako lahko odpre čezmejno trgovino pri javnih naročilih.

Spletne povezave:

Practical information

When
Torek, 12. september 2023, ob 9.00 vzhodno/15.00 po srednjeevropskem času
Where
Online
Language
Angleščini
Host/organiser

GW Program zakona o javnih naročilih

Short description
Orodje Access2Procurement, ki zajema tudi Združene države Amerike, prodajalcem omogoča, da hitro preverijo, ali lahko sodelujejo v konkurenci za javna naročila zunaj EU.
Target audience

Vsa podjetja, poslovne organizacije, strokovnjaki za spodbujanje trgovine in vsi drugi, ki želijo izvedeti, kako uporabiti platformo Access2Markets za boljšo pomoč pri internacionalizaciji.

Links to announcement
  • Torek, 12. september 2023, ob 9.00 vzhodno/15.00 po srednjeevropskem času
  • Online
Deli to stran:

Hitre povezave