Odpiranje meja: Access2Javno naročanje

Orodje Access2Procurement, ki zajema tudi Združene države Amerike, prodajalcem omogoča, da hitro preverijo, ali lahko sodelujejo v konkurenci za javna naročila zunaj EU.

Pridružite se programu za zakonodajo o javnih naročilih GW za brezplačen spletni seminar o prizadevanjih Evropske unije za poenostavitev kvalifikacij prodajalca z orodjem Access2Procurement, ki bo potekal v torek, 12. septembra 2023, ob 9.00 vzhodno/15.00 po srednjeevropskem času.

Orodje Access2Procurement, ki zajema tudi Združene države, prodajalcem omogoča, da hitro preverijo, ali lahko sodelujejo v konkurenci za javna naročila zunaj EU.

Uslužbenci Evropske komisije – Lucian Cernat, vodja oddelka za globalno regulativno sodelovanje in mednarodna javna naročila v Bruslju, in Eike Klapper, diplomat EU v Washingtonu, ki se ukvarja s čezatlantsko industrijsko politiko in javnimi naročili, bodo razpravljali o delovanju spletnega orodja in o tem, kako lahko odpre čezmejno trgovino pri javnih naročilih.

Spletne povezave:

Practical information

Kdaj
Torek, 12. september 2023, ob 9.00 vzhodno/15.00 po srednjeevropskem času
Kje
Online
Jezik
Angleščini
Gostitelj/organizator

GW Program zakona o javnih naročilih

Kratek opis
Orodje Access2Procurement, ki zajema tudi Združene države Amerike, prodajalcem omogoča, da hitro preverijo, ali lahko sodelujejo v konkurenci za javna naročila zunaj EU.
Ciljna skupina

Vsa podjetja, poslovne organizacije, strokovnjaki za spodbujanje trgovine in vsi drugi, ki želijo izvedeti, kako uporabiti platformo Access2Markets za boljšo pomoč pri internacionalizaciji.

Povezave do objave
  • Torek, 12. september 2023, ob 9.00 vzhodno/15.00 po srednjeevropskem času
  • Online
Deli to stran:

Hitre povezave