08 szeptember 2021

Kerekasztal a kkv-kkal a CETA negyedik évfordulójának megünneplésére, 2021. szeptember 21.

Kerekasztal a kkv-kkal a CETA negyedik évfordulójának megünneplésére, 2021. szeptember 21.

Termékeit vagy szolgáltatásait már exportálja Kanadába, de üzleti tevékenységét bővíteni kívánja, vagy még nem exportál Kanadába, de érdeklődik ez iránt? Szeptember 17. előtt iratkozzon fel erre a rendezvényre.

Az EU és Kanada a világ legdinamikusabb gazdaságai közé tartozik. Kanada GDP-jük alapján a világ kilencedik legnagyobb gazdasága, és jelentős áru- és szolgáltatásimportőr, amely mérettől függetlenül számos lehetőséget kínál az uniós vállalkozások számára.

Az EU és Kanada közötti átfogó gazdasági és kereskedelmi megállapodás (CETA) ambiciózus és inkluzív szabadkereskedelmi megállapodás, amely az EU és Kanada közötti kereskedelem szinte valamennyi ágazatára és aspektusára kiterjed. 2017 szeptembere óta széles körű hatálya számos előnnyel és előnnyel jár az uniós vállalkozások, köztük a kis- és középvállalkozások (kkv-k) számára számos ágazatban. A CETA-nak köszönhetően a kkv-k kihasználhatják a kedvezményes hozzáférést és csökkenthetik az akadályokat, hogy elősegítsék vállalkozásuk növekedését.

További információk

A jelentkezés határideje 2021. szeptember 17.

Regisztrációs oldal

Oldal megosztása:

Gyorshivatkozások