08 september 2021

Rondetafelconferentie met kmo’s ter viering van de vierde verjaardag van CETA, 21 september 2021

Rondetafelconferentie met kmo’s ter viering van de vierde verjaardag van CETA, 21 september 2021

Al uw producten of diensten naar Canada uitvoeren, maar uw bedrijf willen uitbreiden? of nog niet uitvoeren naar Canada, maar daar wel belangstelling voor hebben? Meld u vóór 17 september aan voor dit evenement.

De EU en Canada maken deel uit van de meest dynamische economieën ter wereld. Canada is qua bbp de op negen na grootste economie ter wereld en is een belangrijke importeur van goederen en diensten die tal van kansen biedt voor bedrijven in de EU, ongeacht hun omvang.

De Brede Economische en Handelsovereenkomst (CETA) tussen de EU en Canada is een ambitieuze en inclusieve vrijhandelsovereenkomst die vrijwel alle sectoren en aspecten van de handel tussen de EU en Canada bestrijkt. Sinds september 2017 biedt het brede toepassingsgebied een volledig scala aan voordelen en voordelen voor EU-bedrijven, met inbegrip van kleine en middelgrote ondernemingen (kmo’s) in een breed scala van sectoren. Dankzij CETA kunnen kmo’s een hefboomeffect hebben op preferentiële toegang en minder belemmeringen om hun bedrijf te helpen groeien.

Lees meer

De uiterste datum voor registratie is 17 september 2021.

Registratiepagina

Deze pagina delen:

Snelle links