08 Σεπτεμβρίου 2021

Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με τις ΜΜΕ για τον εορτασμό της τέταρτης επετείου της CETA, 21 Σεπτεμβρίου 2021

Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με τις ΜΜΕ για τον εορτασμό της τέταρτης επετείου της CETA, 21 Σεπτεμβρίου 2021

Εξάγετε ήδη τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας στον Καναδά, αλλά προσπαθείτε να επεκτείνετε την επιχείρησή σας; ή δεν πραγματοποιείτε ακόμη εξαγωγές στον Καναδά, αλλά ενδιαφέρεστε να το πράξετε; Εγγραφείτε για την εκδήλωση αυτή πριν από τις 17 Σεπτεμβρίου.

Η ΕΕ και ο Καναδάς διαθέτουν ορισμένες από τις πιο δυναμικές οικονομίες στον κόσμο. Ο Καναδάς είναι η ένατη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο ως προς το ΑΕΠ και είναι σημαντικός εισαγωγέας αγαθών και υπηρεσιών που παρέχει πολλές ευκαιρίες σε επιχειρήσεις της ΕΕ όλων των μεγεθών.

Η συνολική οικονομική και εμπορική συμφωνία ΕΕ-Καναδά (CETA) είναι μια φιλόδοξη και χωρίς αποκλεισμούς συμφωνία ελεύθερων συναλλαγών που καλύπτει σχεδόν όλους τους τομείς και πτυχές του εμπορίου ΕΕ-Καναδά. Από τον Σεπτέμβριο του 2017, το ευρύ πεδίο εφαρμογής της προσφέρει ένα πλήρες φάσμα οφελών και πλεονεκτημάτων για τις επιχειρήσεις της ΕΕ, συμπεριλαμβανομένων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ) σε ευρύ φάσμα τομέων. Χάρη στη CETA, οι ΜΜΕ μπορούν να αξιοποιήσουν την προτιμησιακή πρόσβαση και να μειώσουν τους φραγμούς για να συμβάλουν στην ανάπτυξη των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων.

Περισσότερα

Η προθεσμία εγγραφής λήγει στις 17 Σεπτεμβρίου 2021.

Σελίδα εγγραφής

Κοινοποίηση αυτής της σελίδας:

Γρήγορες συνδέσεις

Συχνές ερωτήσεις