Ειδήσεις:

Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με τις ΜΜΕ για τον εορτασμό της τέταρτης επετείου της CETA, 21 Σεπτεμβρίου 2021

Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με τις ΜΜΕ για τον εορτασμό της τέταρτης επετείου της CETA, 21 Σεπτεμβρίου 2021

Εξάγετε ήδη τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας στον Καναδά, αλλά προσπαθήστε να επεκτείνετε την επιχείρησή σας; ή δεν πραγματοποιείτε ακόμη εξαγωγές στον Καναδά, αλλά ενδιαφέρεστε να το κάνετε; Εγγραφείτε για την εκδήλωση αυτή πριν από τις 17 Σεπτεμβρίου.

Η ΕΕ και ο Καναδάς παρουσιάζουν ορισμένες από τις πιο δυναμικές οικονομίες στον κόσμο. Ο Καναδάς είναι η ένατη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο ως προς το ΑΕΠ και αποτελεί σημαντικό εισαγωγέα αγαθών και υπηρεσιών, παρέχοντας πολλές ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις της ΕΕ όλων των μεγεθών.

Η συνολική οικονομική και εμπορική συμφωνία ΕΕ-Καναδά (CETA) είναι μια φιλόδοξη και χωρίς αποκλεισμούς συμφωνία ελεύθερων συναλλαγών που καλύπτει σχεδόν όλους τους τομείς και πτυχές του εμπορίου ΕΕ-Καναδά. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017, το ευρύ πεδίο εφαρμογής του προσφέρει πλήρες φάσμα οφελών και πλεονεκτημάτων για τις επιχειρήσεις της ΕΕ, συμπεριλαμβανομένων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ) σε ευρύ φάσμα τομέων. Χάρη στη CETA, οι ΜΜΕ μπορούν να αξιοποιήσουν την προτιμησιακή πρόσβαση και να μειώσουν τα εμπόδια για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη των επιχειρήσεών τους.

Περισσότερα

Η προθεσμία εγγραφής λήγει στις 17 Σεπτεμβρίου 2021.

Σελίδα εγγραφής

Κοινοποίηση αυτής της σελίδας:

Γρήγορες συνδέσεις

Συχνές ερωτήσεις